soluții
Evenimente

Ce soluții asigură succesul în managementul angajaților?

Vino la Conferința Internațională Thomas

Dacă ești specialist în HR, antreprenor, manager de top, consultant sau trainer, atunci nu trebuie să ratezi Conferința Internațională Thomas– Innovation in People Management. Eveniment ce oferă soluții care asigură succesul în managementul forței de muncă. Fă-ți timp în perioada 22-23 noiembrie și alătură-te celor 200 de participanți din țară și străinătate.

 

Cu ce soluții vei pleca de la eveniment?

Experții internaționali și liderii mediului de afaceri românesc vor împărtăși informații privind cele mai recente tendințe și soluții care asigură succesul în managementul forței de muncă. Printre subiectele dezbătute se vor afla integrarea Big Data în HR, era digitală în management, managementul frustrării și al lucrului sub presiune, cum aduci inovația în companie prin implicarea oamenilor ș.a.

Printre speakerii pregătiți să aducă la Oradea concepte și soluții de ultimă oră vehiculate în plan european cu privire la domeniul HR se numără Per Falck, Founder & CEO, Thomas International Sweden, Eduard Lopez, General Manager, Teknia Oradea, Adrian Cioroianu, antreprenor și fondator AC Knowledge, Sorina Bradea, Managing Partner, Thomas România, Gabriela Zancu, HR Manager and Learning&Development Manager Autoliv, Cristian Giuglea Director Talent Management Veoneer.

În cadrul evenimentului vor fi prezentate și rezultatele unui studiu dedicat caracteristicilor femeilor de afaceri care dețin poziții de lideri, realizat la nivelul a șase țări din Europa.

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

Conferința va avea loc în perioada 22-23 noiembrie 2018, la Oradea, evenimentul fiind găzduit de Hotel Ramada Oradea și prilejuit de împlinirea a 20 de ani de Thomas International în România.

Mai multe despre Conferința Internațională Thomas la http://thomasconference.ro/.

 

Vrei să fii la curent cu tendințele din piața muncii? Citește și:

Cum poate HR-ul să iasă din scorțișoară

Cele mai proaspete schimbări din piața muncii

Categorii:
Evenimente

Proiectul We Are HR, lansat în 2017, își propune să vină în întâmpinarea managerilor și specialiștilor în resurse umane cu cele mai noi tendințe din domeniu și cu o perspectivă diferită asupra proceselor de recrutare, retenție și motivare a talentelor. Atât site-ul cât și revistă omonimă oferă informații esențiale și statistici relevante despre industrie și pun în discuție tehnicile actuale de recrutare, precum și instrumentele și tehnologiile folosite în acest proces și modul în care acestea influențează viitorul unei noi generații de candidați și angajați.

Leave a Reply

*

*