Secret Santa
Beneficii

Cum să planifici un Secret Santa virtual

Descoperă ajutoarele lui Moș Crăciun

Urmând dorințele, dar și puterea noastră de adaptare de anul acesta, Moș Crăciun va ține pasul și va face câteva modificări în planul de desfășurare al conceptului de Secret Santa. Bucuria de a descoperi colegul căruia îi vom lua cadou anul acesta, dar și cea a pregătirii și oferirii darului vor exista în continuare, evident cu distanțare socială. Sunt câteva platforme online care funcționează drept ajutoare ale lui Moș Crăciun și îți simplifică atât de mult munca în organizarea acestui eveniment mult așteptat. 

Iată ce opțiuni ai în fiecare platformă și cum îți poți surprinde colegii chiar înainte de Secret Santa. 

 

Secret Santa Organizer

Este de departe una dintre cele mai intuitive platforme pe care le poți folosi pentru organizarea lui Secret santa. Ai nevoie de cel puțin 3 participanți, iar primul participant poți fi chiar tu, administratorul listei. În home page, vei adăuga numele gazdei lui Secret Santa, adresa de e-mail, participanții sunt forma unui liste CSV și un mesaj plin de bucurie. Odată ce lista este validată, numele participanților vor bine amestecate și toți colegii vor primi mesajul tău împreună cu numele colegului pe care îl vor bucura cu un cadou. Printre feature-uri se numără crearea și posibilitatea de a da share listelor de dorințe, personalizarea bugetului de cadou și mesageria anonimă.

Elfster

Site-ul disponibil și sub formă de aplicație de mobil are un plan simplu pentru Secret Santa, în trei pași. Primul pas este să te loghezi cu Google/Facebook/Apple. Pasul doi este să introduci datele despre eveniment (numele evenimentului, data, data până când participanții pot răspunde invitației de a participa la Secret Santa, modalitatea de desfacere a cadoului (individual sau în timpul petrecerii), bugetul. Pasul trei îți cere să adaugi lista de participanți. De asemenea, Elfster permite oaspeților să adauge preferințele de cadou, să creeze un grup în care să vorbească despre acestea și să găsească idei de cadouri. Platforma asociază persoanele care oferă și primesc cadouri și trimite toate detaliile pe e-mail lui Secret Santa. Are și o opțiunea de a completa o filă cu „Restricții de tragere” în cazul în care unii colegii au anumite preferințe. 

 

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

DrawNames

Este poate una dintre cele mai discrete platforme din punct de vedere grafic, așa că îi poți cuceri chiar și pe acei colegii foarte atenți la partea artistică. Bucuria acestei platforme este aceea că fiecare participant poate alege două nume în loc de unul. De asemenea, dacă ai o evidență de anul trecut cine pe cine a extras, poți adăuga lista, iar generatorul se va asigura că anul acesta nu vor mai fi aceleași potriviri.  

Giftster

Site-ul funcționează ca un registru de dorințe cu trei secțiuni tare simpatice:
Creează – aici treci liste de dorințe, adaugi link-urile site-urilor de unde pot fi achiziționate produsele dorite, postezi culorile preferate, mărimile, experiențele;
Conectează-te – ai posibilitatea să dai share listelor de dorințe, să alegi persoanele care să fie într-un grup, să creezi evenimente de grup. De asemenea, poți să descoperi listele colegilor după nume, e-mail.
Oferă – Verifici listele de dorințe și ai la îndemână idei de cadouri simple, dar de efect.
Avantajul este că poți păstra listele de dorințe pe tot parcursul anului, astfel încât să fie o sursă de inspirație și pentru zilele de naștere sau pentru acele momente în care doriți să faceți o bucurie unui coleg pentru că a avut o realizare importantă.

Organizarea unei petreceri virtuale de Moș Crăciun nu a fost nicicând mai simplă. Ai un ajutor simpatic, orientat pe eficiență, un generator care face toată treaba odată ce ai completat câteva date esențiale. Mai mult decât atât, majoritatea platformelor trimit și remindere în apropierea datei selectate pentru Secret Santa, așa că nu trebuie să mai dai mailuri suplimentare pentru a aminti de eveniment și nici nu te vei confrunta cu situații mai puțin plăcute în care un coleg rămâne fără cadou pentru că nu a venit la birou sau a uitat să-și treacă numele pe un bilet. Singurul lucru pe care trebuie să-l faci este să te relaxezi și să te asiguri că ai la îndemână gustări și o băutură caldă pentru petrecerea virtuală de Secret Santa.

 

Ți-a plăcut articolul despre cum poți organiza un Secret Santa virtual? S-ar putea să-ți placă și:

Cum răspândești bucuria sărbătorilor în echipă

Cu ce să înlocuiești vechile beneficii

Categorii:
Beneficii

După absolvirea Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, din cadrul Universității București, a lucrat timp de 8 ani în presa scrisă, în PR și în marketing pentru o companie de recrutare. În 2016 a simțit că e momentul pentru o nouă provocare în carieră și s-a alăturat echipei eJobs și ulterior și echipei We Are HR. În portofoliul său se află articole pe subiecte precum modificările legislative în domeniul muncii, cultură organizațională, leadership, employer branding, precum și interviuri cu specialiști în HR și manageri de companii.

Leave a Reply

*

*