recrutare străinătate the network
Recrutare

Depășește granițele recrutării alături de eJobs

Noul parteneriat eJobs îți oferă acces la candidați din toată lumea

În ultimii ani, piața muncii ne-a dovedit că este mult mai flexibilă decât ne-am fi putut imagina vreodată, iar companiile au demonstrat că sunt mult mai agile, capabile de a se replia rapid pe nevoile momentului. Nu e de mirare atunci că ianuarie 2022 a fost una dintre cele mai active luni pentru eJobs.ro, generând peste 37.000 de anunțuri de angajare, în creștere cu 61% față de ianuarie 2020 și chiar în creștere cu 29% față de ianuarie 2019, o perioadă pre-pandemică.  Iar viitorul angajărilor în România arată și mai optimist. Ce se întâmplă însă și cu piețele străine?

„Pandemia a închis multe uși, dar ne-a și deschis ochii în mediul de afaceri. Am regândit modul în care lucrăm, dar și locurile din care lucrăm, și am înțeles că granițele business-urilor noastre nu trebuie să fie identice cu cele geografice. Așa că nu am fost surprinși să aflăm, în acest context global, că tot mai mulți angajatori au în plan să-și extindă companiile în alte țări”, a povestit Bogdan Badea, CEO eJobs.

Iar din dorința de a ajuta acei angajatori să atragă cele mai potrivite talente, oriunde ar fi, eJobs a încheiat un parteneriat cu The Network, rețeaua internațională a celor mai performante platforme de recrutare din toată lumea. Astfel, și tu poți avea acces la:

 • Candidați din 139 de țări
 • Peste 400 milioane de CV-uri
 • Mai mult de 60 de platforme de recrutare de top
 • Insight-uri unice în atragerea talentelor

 

Beneficiile recrutării din străinătate prin eJobs

 

1. Ai un singur contract și o singură factură

Chiar și atunci când vrei să recrutezi din mai multe țări, via mai multe platforme online de joburi.

 

2. Îți gestionezi toate anunțurile printr-un singur tool

Cu ajutorul unui singur instrument online, care îți va fi pus la dispoziție gratuit prin The Network, poți simplifica orice proces de recrutare internațională. Prin acest tool, majoritatea anunțurilor vor putea fi publicate în câteva secunde pe orice platformă de recrutare din grup, oriunde în lume. Vei putea monitoriza în timp real performanța fiecărei postări, consumul de credite care a fost efectuat și vei putea gestiona toate postările dintr-un singur cont. Mai mult decât atât, acest tool poate fi integrat cu majoritatea ATS-urilor existente la ora actuală.

 

3. Ai acces la costuri locale pentru piețele din străinăt

Unele țări pot practica prețuri mai mari pentru angajatorii din străinătate, dar parteneriatul eJobs cu The Network îți asigură costuri locale pentru toate serviciile dorite. 

 

4. Poți obține rapid insight-uri relevante în recrutare

Vrei să știi mai multe despre piața de recrutare din anumite țări? Poate cât de dornici sunt oamenii de un job în străinătate, ce părere au de munca virtuală sau în ce domenii și industrii operează? Echipa eJobs poate lua legătura cu partenerii The Network pentru a-ți livra informațiile dorite. 

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

 

5. Ai acces la o mulțime de alte servicii

Vrei să fii cât mai relevant pentru candidații din fiecare țară? Tot prin acest parteneriat poți cere și traducerea anunțurilor tale de recrutare în orice limbă. Poți, de asemenea, în funcție de serviciile oferite de fiecare partener, să îți promovezi compania prin newslettere, articole, microsite-uri, bannere și multe altele. 

„Prin acest parteneriat, eJobs a devenit o soluție locală pentru toate nevoile globale ale clienților noștri, simplificând enorm întregul proces de recrutare din străinătate. Un singur punct de contact își notează obiectivele clientului, contactează partenerii și livrează oferta, indiferent de numărul de țări din care clientul dorește să recruteze”, a adăugat Bogdan Badea.

 

Vrei să atragi candidați din străinătate?

Lasă-ți datele în formularul de mai jos, iar echipa eJobs  te va contacta pentru a-ți oferi mai multe detalii.

   

  Ți-a plăcut articolul despre recrutarea din străinătate? Citește și:

  Cum recrutezi talente cheie în timp record?

  5 mituri despre creativitate care țin inovația pe loc

  Topul priorităților în People Management #Review&Trends2022

  Categorii:
  RecrutareUpdate

  Lucrează de 10 ani în Marketing & Advertising, orientându-se mai degrabă pe ceea ce poate face acest domeniu pentru Industria de Recrutare. După ce a finalizat un masterat în Antropologie la Central European University, a realizat că e fascinată de felul în care se creează adevărate comunități în interiorul companiilor. De aici a pornit pasiunea pentru People Management & Company Culture, o pasiune pe care a transformat-o în job în cadrul echipei eJobs România, devenind chiar Specialist acreditat în Brandingul de Angajator în 2019, după ce a absolvit Academia de Employer Branding al Universum Global.

  Leave a Reply

  *

  *