management
Agenda

Dezvoltă competențe în Workplace, Property și Facility management

Participă la conferința ROFMEX

La ROFMEX 2018 ai ocazia să participi, pe parcursul celor 3 zile (8-10 noiembrie), la cel mai condensat eveniment educațional în domeniile Workplace, Property și Facility Management. Practic, ve învăța cum să faci un management bun al spațiului de lucru. 

Organizat de Asociația Română de Facility Management, ROFMEX îți oferă o conferință internațională, seminare și cursuri certificate ROFMA. Evenimentele educaționale sunt susținute de o echipă puternică de profesioniști români și străini cu renume internațional care vor prezenta interactiv concepte teoretice și practice de ultimă oră.

 

Conferința internațională de Workplace, Property și Facility Management

Conferința își propune să aducă în atenția celor care activează sau interacționează cu domeniile workplace, property și facility management o analiză aprofundată a provocărilor, tendințelor, inovațiilor tehnologice și oportunităților din domeniu.

Prezentări pe teme de management al spațiului de lucru:

 • Impactul evoluțiilor determinate de digitalizarea în Workplace, Property și Facility Management (IoT, Machine Learning, Big Data)
 • Provocările pieței muncii în domeniu
 • Workplace Management: domeniu cheie în viitorul industriei de Facility Management
 • BIM – liant între proiectarea și operarea clădirii pentru un Real Estate sustenabil
 • Tendințe și diferențe regionale în domeniile climatizării, curățeniei profesionale, managementului deșeurilor și protecției la incendiu.

Pe lângă discuțiile în plen, participanții la conferință vor participa și la patru paneluri specializate:

 • Property și facility management în țările din CEE – Puncte comune și diferențe
 • Smart Digitizing Places – Digitalizare în workplace si facility management
 • Comunicare, colaborare și concurență în gestionarea mediului construit
 • Professional Women in Built Environment

 

Cursuri și seminare educaționale ROFMEX 2018

Participând la cursurile organizate în cadrul ROFMEX 2018, vei primi certificate valabile în cadrul programului educațional de învățare continuă dezvoltat de Asociația Română de Facility Management.

 

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

Program evenimente educaționale ROFMEX 2018:

 

8 noiembrie

 • 9:30-18:00 – Conferința Internațională de Workplace, Property și Facility Management
 • 14:00-18:00 – Cursul de bună practică pentru organizarea și implementarea procedurilor de curățenie profesională în clădiri, predat de Cristian Isaincu, director de vânzări Tenrom pentru Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova de Sud.
 • 15:00-17:00 – Seminarul educațional Riscul rezidențial. De la incendii și cutremure la probleme de natură juridică. Eveniment susținut de #Better și Asociația Română de Dreptul Construcțiilor.


9 noiembrie

 • 09:00-15:00 – Cursul gratuit de inițiere în Facility Management, coordonat de lectori cu experiență consistentă în domeniu. Eveniment susținut de AFI Cotroceni și Asociația Recolamp
 • 10:00-14:00 – Cursul „Getting the best value from your FM contracts” (Managementul contractelor de Facility Management), predat de Anne Lennox Martin (UK)
 • 15:00-18:00 – Cursul introductiv „Digitalizare și senzoristică pentru Workplace și Facility Management”, predat de Cătălin Tănăsescu, BDM la ARCHIBUS Solution Center-Romania


1
0 noiembrie

 • 10:00-16:00 – Cursul „Bazele Asset Managementului pentru Facility Manageri”, predat de Bogdan Burlacu, IFMA trainer (Vancouver, Canada)
 • 10:00-16:00 – Cursul gratuit de inițiere în Facility Management, ziua a doua.

 

Dimensiunea educațională a ROFMEX reprezintă o sursă suplimentară de networking și know-how disponibilă tuturor participanților la eveniment. Vei vedea direct, în cadrul expoziției, o serie de echipamente, produse și soluții menționate la conferință și în cursuri.

Mai multe detalii pe www.rofmex.ro și www.rofma.ro

 

Citește și:

 

Ce să faci și ce să nu faci pentru a fi un angajator responsabil

Ce experiențe să oferi angajaților la birou pentru a crea o comunitate

Categorii:
AgendaContracte

Proiectul We Are HR, lansat în 2017, își propune să vină în întâmpinarea managerilor și specialiștilor în resurse umane cu cele mai noi tendințe din domeniu și cu o perspectivă diferită asupra proceselor de recrutare, retenție și motivare a talentelor. Atât site-ul cât și revistă omonimă oferă informații esențiale și statistici relevante despre industrie și pun în discuție tehnicile actuale de recrutare, precum și instrumentele și tehnologiile folosite în acest proces și modul în care acestea influențează viitorul unei noi generații de candidați și angajați.

Leave a Reply

*

*