Employer Branding
Evenimente

Ai nevoie de noi idei pentru employer branding?

Descoperă noi strategii în cadrul Employer Branding Conference

În ultimul an, multe companii au fost nevoite să se reinventeze pentru a ține pasul cu schimbările din societate. Contextul pandemiei a influențat atât modul în care lucrăm, dar și locul din care muncim.

Pe 29 septembrie, Employer Branding Conference 2021 vine în mijlocul comunității de HR cu o ediție gândită special să ofere soluții pentru marile provocări din HR și Employer Branding, cu care companiile se confruntă în al doilea an de pandemie.

Alături de reputați specialiști, conferința oferă know-how valoros și util în crearea unor programe atractive și eficiente de recrutare și retenție, aduce în prim plan noi strategii de succes în employer branding, precum și bune practici pentru vremurile actuale.

 

De la cine te poți inspira în crearea de noi strategii de employer branding

Printre vorbitorii acestei ediții se numără: Georgiana Alecu (Recruitment & Employer Branding Manager, Lidl), Judith Kis (Human Resources Director & Logistic Director, Groupama Asigurări România), Delia Rotaru (VP People & Organisation, eMAG), Sorin Bănulescu (People Director, Heineken România), Nicoleta Deliu (Head of Communication, BCR), Cristina Uleșan (Human Resources Director, Brico Depot România), Andreea Baciu (Chief Culture Officer, UiPath), Georgiana Miron (Marketing, Communication & Client Service Director, Groupama Asigurări România), Mara Folcic (Consumer Experience Insights – Qualitative Researcher, iSense Solutions), Oana Munteanu (Director People & Organisation, PwC România).

 

Bonus: Vei afla rezultatele unui studiu despre work from home în exclusivitate 

Pandemia a impus schimbarea structurilor cu care eram obișnuiți și a transformat experiența colectivă de ,,la locul de muncă” în experiențe individuale ,,WFH”. Integrarea noii realități profesionale a schimbat percepțiile și așteptările angajaților despre experiența în câmpul de muncă. Ce impact au avut aceste schimbări de context și în ce măsură dimensiunea HR poate fi privită prin prisma Human Experience aflăm într-un studiu exclusiv realizat de iSense Solutions, special pentru Employer Branding Conference 2021.

Employer Branding Conference revine anul acesta cu o ediție hibrid, cu participanți în sală și cu audiență online deopotrivă. Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe employerbrandingconference.ro.

Evenimentul este organizat de Evensys în parteneriat cu Lidl România, Groupama Asigurări, BCR, Heineken, Cognizant Softivisin, eMAG, PwC România.

 

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

Ți-a plăcut articolul? Citește și:

8 cărți recomandate de Bill Gates și Barack Obama pentru vara aceasta

Candidații rămân sceptici față de oferta joburilor din HoReCa

Porția de bună dispoziție

 

 

 

Categorii:
Evenimente

Proiectul We Are HR, lansat în 2017, își propune să vină în întâmpinarea managerilor și specialiștilor în resurse umane cu cele mai noi tendințe din domeniu și cu o perspectivă diferită asupra proceselor de recrutare, retenție și motivare a talentelor. Atât site-ul cât și revistă omonimă oferă informații esențiale și statistici relevante despre industrie și pun în discuție tehnicile actuale de recrutare, precum și instrumentele și tehnologiile folosite în acest proces și modul în care acestea influențează viitorul unei noi generații de candidați și angajați.

Leave a Reply

*

*