training-uri septembrie
Evenimente

Ce cursuri și training-uri nu trebuie să ratezi în septembrie

HR Agenda

Toamna asta se anunță a fi una plină și vine cu mai multe cursuri și training-uri, dedicate în special oamenilor de HR, managerilor și antreprenorilor. Uite ce evenimente nu trebuie să ratezi în luna septembrie.

 

Training-urile și cursurile de luna asta!

6-9 septembrie

Seminarul de Legislație a Muncii

UNDE: Mamaia

PREȚ: 730 de lei + TVA

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Pentru că seminarul propune teme oportune contextului legislativ actual și oferă soluțiile unor probleme foarte des întâlnite. Se va discuta noua versiune Revisal, noile modificări din Codul Muncii, dar și cele mai recente reglementări fiscale în legătură cu raporturile de muncă. 

 

7 septembrie 

Workshop HR – Recrutare

UNDE: Cluj

PREȚ: 419 lei 

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Ca să afli cum să trasezi profilul candidatului căutat, să te familiarizezi cu canalele de căutare unde poți să găsești cei mai valoroși candidați și să dobândești abilități de comunicare pentru a susține un inteviu dinamic cu programatorii.

 

10-11 septembrie

Training de Recrutare, Motivare și Retenție 

UNDE: Iași 

PREȚ: 298 de euro

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Pentru că vei descoperi canalele prin care să faci sourcing, talent finding, noi metode de promovare a joburilor, de contactare și abordare a candidaților, dar și noi stategii de motivare și retenție a angajaților actuali. 

 

19-22 septembrie 

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

Curs Inspector Resurse Umane

UNDE: București

PREȚ: 690 de lei

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Pentru că este important să fii informat, dar și să obții o diploma acreditată de Inspector Resurse Umane, să cunoști tot ce presupune acest rol, de la cum se operează în Revisal, până la cunoașterea prevederilor din Codul Muncii. 

 

20-22 septembrie

Training Comunicare Organizațională 

UNDE: Iași

PREȚ: 590 lei

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Ca să cunoști și să exersezi tehnici de ascultare activă, dar și cum să construiești și să gestionezi echipe bazate pe încredere. De asemenea, vei învață tehnici prin care să oferi un feedback eficient, vei afla tehnici de prevenire a conflictelor și vei înțelege diferențele dintre generații și modalități de apropiere a decalajelor. 

 

23-24 septembrie 

Leadership@Work

UNDE: București

PREȚ: 400 de euro

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Dacă vrei să înveți cum să dezvolți munca în echipă, să identifici moduri de abordare individuală pentru fiecare individ din punct de vedere coordonare, motivare și eficientizare. De asemenea, vei înțelege cum se folosesc abilitățile echipei în funcție de aptitudinile și talentele fiecărui membru al echipei în parte. 

 

 

Ți-a plăcut articolul? Citește și:

Cum arată biroul unui paramedic?

Teama de eșec și alte frici ale candidaților

Dincolo de limite

Categorii:
Evenimente

Face parte din echipa eJobs de circa 5 ani. Perioadă în care scrie despre provocările cu care se confruntă confruntă oamenii de HR, managerii, antreprenorii. Și vine cu soluții concrete/aplicabile pentru acestea. Creionându-le atât prin urmărirea tendințelor de pe piața muncii, cât și prin feedback-ul constant primit atât de la companii & de la candidați. Pasiunea pentru nevoile angajaților și companiilor a descoperit-o în 2014, când a luat contact prima oară cu zona de resurse umane. Ulterior, a ocupat timp de doi ani poziția de editor la Ziarul Financiar.

Leave a Reply

*

*