ultima grupa 2019 employer branding academy
Agenda

Prinde ultima grupă din 2019 la Employer Branding Academy

Grăbește-te, mai sunt doar câteva locuri!

Există multe lucruri pe care le poți învăța pe cont propriu sau direct la job, dar employer branding-ul nu se numără printre acele lucruri. Cu toate că orice companie are și a avut de-a lungul istoriei un brand de angajator, domeniul în sine este destul de nou și s-a concretizat cu adevărat odată cu facilitarea comunicării și în special odată cu digitalizarea din ultimii 30 de ani. 

Acum există, desigur, o mulțime de informații și resurse disponibile gratuit, cu ajutorul cărora poți deprinde o parte dintre cele mai importante lecții în employer branding, dar ele sunt limitate și duc lipsă cu desăvârșire de o componentă practică. 

Să fii autodidact în domeniul employer branding-ului e exact ca și cum ai încerca să înveți să cânți la chitară fără corzi. Ai instrumentul (compania/brandul de angajator), ai învățat acordurile (lecțiile în employer branding), dar nu știi cum să le pui cap la cap pe toate ca să cânți melodia (implementarea strategiei). Iar dacă reușești cumva să faci rost de niște corzi și să te pui pe cântat, încă nu ți-ai dezvoltat suficient urechea muzicală sau spiritul critic pentru a-ți da seama dacă ai făcut-o cum trebuie (măsurarea indicatorilor de performanță). 

Așadar, dacă vrei să înveți totul despre employer branding, inclusiv cum să implementezi corect o strategie în compania ta, ai nevoie de școala potrivită. Iar cea mai bună opțiune pentru orice specialist în resurse umane și manager dornic să devină expert în brandingul de angajator este să participe la Employer Branding Academy, singura instituție acreditată internațional în domeniu. Iată ce beneficii îți sunt asigurate ca student/absolvent al academiei:

 

1. Acces la template-uri și instrumente

Eficiența muncii tale ca specialist în employer branding e asigurată când ai template-urile și instrumentele necesare pentru a crea și implementa o strategie sau o tactică. Mai mult, în cadrul Employer Branding Academy vei afla și cum să te prezinți în fața top management-ului pentru a obține bugetul necesar departamentului tău.

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

 

2. Networking cu experți în domeniu la Employer Branding Academy

Academia de Employer Branding aparține companiei Universum, experții internaționali în branding-ul de angajator. Profesorii tăi vor fi chiar specialiști din cadrul acestei organizații, care te vor ghida pas cu pas în crearea propriei strategii de employer branding. În plus, înscrierea la Employer Branding Academy îți asigură accesul la o platformă modernă de e-learning, unde vei putea discuta direct cu întreaga comunitate de absolvenți ai academiei, peste 1.000 de specialiști în employer branding care îți pot răspunde la întrebările tale.

 

3. Acreditare internațională de Expert în Employer Branding

Academia de Employer Branding este singura organizație din lume care te poate certifica la nivel global ca specialist în branding-ul de angajator. Ca atare, ai o șansă unică de a te dezvolta profesional, înscriindu-te la ultima grupă din 2019 a acestei școli. Numără-te și tu printre primii experți în domeniu de la noi din țară și ajută-ți compania să recruteze talente de top și să își transforme angajații în adevărați ambasadori de brand!

Descoperă toate beneficiile Academiei de Employer Branding pe website-ul școlii și lasă-ți datele de contact mai jos pentru a primi mai multe informații despre următoarea grupă. Cursurile încep pe 10 octombrie 2019, durează 10 săptămâni și au loc parțial în București și parțial online.

 

Prinde unul dintre ultimele locuri pe 2019 la Employer Branding Academy!

  Categorii:
  AgendaEmployer Branding

  Lucrează de 10 ani în Marketing & Advertising, orientându-se mai degrabă pe ceea ce poate face acest domeniu pentru Industria de Recrutare. După ce a finalizat un masterat în Antropologie la Central European University, a realizat că e fascinată de felul în care se creează adevărate comunități în interiorul companiilor. De aici a pornit pasiunea pentru People Management & Company Culture, o pasiune pe care a transformat-o în job în cadrul echipei eJobs România, devenind chiar Specialist acreditat în Brandingul de Angajator în 2019, după ce a absolvit Academia de Employer Branding al Universum Global.

  Leave a Reply

  *

  *