evenimente
Agenda

Ce evenimente nu trebuie să ratezi în octombrie

HR Agenda

Luna octombrie vine cu noi evenimente pe care, dacă ești manager, HR sau antreprenor nu trebuie să le ratezi. Printre acestea se numără atât conferințe, cursuri, cât și seminarii care te vor ajuta să găsești soluții pentru provocările cu care te confrunți, dar și să-ți aprofundezi cunoștințele pe care le deții în acest moment. Să vedem ce ne-a pregătit luna octombrie!

 

10.10

Seminarul Național de Legislația muncii

Unde: București

Preț: 799.68 lei

Înscriere aici

De ce să mergi: Dacă vrei să afli mai multe despre facilitățile fiscale și avantajele oferite de fiecare tip de contract de angajare, dar și noile obiective ale inspectorilor de muncă privind munca nedeclarată. De asemenea, vei avea oportunitatea de a obține răspunsurile la următoarele întrebări: Cum se monitorizează timpul de lucru al telesalariatului? Care este diferența dintre interni și stagiari? Cum se înregistrează modificarea contractului de muncă în REVISAL?

 

10-11.10

HR Mastery in the Digital Era

Unde: Brașov

Preț: 160 euro + TVA

Înscriere aici

De ce să mergi: Pentru că evenimentul va genera discuții provocatoare despre amploare schimbărilor tehnologice actuale, efectele acestora asupra locurilor de muncă și implicațiile pentru domeniul HR, angajați și organizații. De asemenea, conferința va reuni reprezentanți ai mediului de afaceri, antreprenori, manageri, specialiști și cercetători din domeniul resurselor umane din industriile, psihologi, reprezentanți ai Camerelor de Comerț, ai autorităților centrale și locale, ai marilor companii de consultanță, precum și experți cu renume internațional din SUA, Canada, Republica Cehă, Italia, Spania sau Lituania.

 

12.10

Curs de Retenție, Reducerea Fluctuației și Securizarea Talentelor

Unde: București

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

Preț: 504 – 630 lei + TVA

Înscriere aici

De ce să mergi: Pentru că scopul cursului este să instruiască și să abiliteze participanții în legătură cu tot pachetul de cunoștințe și instrumente necesare pentru determinarea, monitorizarea și îmbunătățirea nivelului de retenție în companiile în care lucrează. Totodată, participanții vor afla soluții de securizare a angajaților valoroși în fața eventualelor oferte alternative.

 

25 – 26.10 

Rebels and Rules  – 1st Global Forum For Open Branding

Unde: București

Preț: 499 euro + TVA

Înscrieri aici

De ce să mergi: Dacă vrei să  afli mai multe de la 20 de speakeri internaționali care lucrează cu branduri de renume la nivel mondial. De asemenea, vei afla cum poți să construiești un brand competitiv, cum să atragi clienți și să dezvolți un business trainic.

 

Vrei să fii la curent cu noile tendințe din piață? Citește și:

De ce e comunicarea internă esențială

Fericirea la job trece prin stomac

Ghid de bună motivare la job

 

Categorii:
Agenda

Face parte din echipa eJobs de circa 5 ani. Perioadă în care scrie despre provocările cu care se confruntă confruntă oamenii de HR, managerii, antreprenorii. Și vine cu soluții concrete/aplicabile pentru acestea. Creionându-le atât prin urmărirea tendințelor de pe piața muncii, cât și prin feedback-ul constant primit atât de la companii & de la candidați. Pasiunea pentru nevoile angajaților și companiilor a descoperit-o în 2014, când a luat contact prima oară cu zona de resurse umane. Ulterior, a ocupat timp de doi ani poziția de editor la Ziarul Financiar.

Leave a Reply

*

*