HR
Agenda

HR Agenda pentru luna septembrie

Ce evenimente nu trebuie să ratezi toamna asta

Prima lună de toamnă se anunță una plină și vine cu un șir de evenimente dedicate profesioniștilor în HR, dar și celor care se află la început de drum în acest domeniu. Descoperă cursurile, training-urile și conferințele pe care nu trebuie să ratezi luna asta.

 

 

7-8.09

Training de Recrutare, Motivare și Evaluare Personal

Unde: Timișoara

Preț: 800 lei 

Înscrieri aici

De ce să mergi: Pentru că training-ul îți pune la dispoziție diverse studii de caz și scenarii practice. Mai mult, participanții vor descoperi idei și soluții pentru a construi și solidifica legătura dintre membrii echipei tale de care ești responsabil ca Recruiter, HR Specialist sau Manager. Nu în ultimul rând, vei obține o diplomă care atestă realizarea acestui training.

 

18.09

Employer Branding Conference

Unde: București (RO)

Preț: 135 euro

Înscrieri aici

De ce să mergi: Pentru că e unul dintre cele mai importante evenimente dedicate brandului de angajator și reunește speakeri internaționali și locali care vor oferi o perspectivă completă asupra modului în care poți construi brandul de angajator. Evenimentul va mai oferi participanților noi strategii de employer branding destinate să îmbunătățească traseul parcurs de angajat: recrutare, training & retenție, precum și studii de caz interesante.

 

20-21.09

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

Operational HR

Unde: București (RO)

Preț: 799 lei+TVA

Înscrieri aici

De ce să mergi: Dacă vrei să afli răspunsurile la următoarele întrebări: Cât de bine înțelegem angajatul modern, valorile și prioritățile sale? Ce îl motivează? Ce îl cucerește? Ce îl fidelizează? Care sunt valorile societății actuale și cum se reflectă acest lucru la nivel de HR? De asemenea, evenimentul va crea contextul unor discuții pragmatice asupra tendințelor în resurse umane.

 

28.09

Cariera ta în HR

Unde: București (RO)

Preț: 799 lei+TVA

Înscrieri aici

De ce să mergi: Dacă îți dorești să afli noi strategii, tactici, instrumente de ultimă oră folosite în comunicare, recrutare sau engagement, dar și să găsești noi modalități de a crea echipe de lucru performante.

 

 

 

 

 

Categorii:
AgendaEvenimente

Face parte din echipa eJobs de circa 5 ani. Perioadă în care scrie despre provocările cu care se confruntă confruntă oamenii de HR, managerii, antreprenorii. Și vine cu soluții concrete/aplicabile pentru acestea. Creionându-le atât prin urmărirea tendințelor de pe piața muncii, cât și prin feedback-ul constant primit atât de la companii & de la candidați. Pasiunea pentru nevoile angajaților și companiilor a descoperit-o în 2014, când a luat contact prima oară cu zona de resurse umane. Ulterior, a ocupat timp de doi ani poziția de editor la Ziarul Financiar.

Leave a Reply

*

*