evenimente
Agenda

Ce evenimente nu trebuie să ratezi în luna august

HR Agenda

Chiar dacă încă ne bucurăm de concediile de vară, luna august vine cu câteva evenimente dedicate oamenilor de HR, managerilor sau team leaderilor. Despre cum să-ți gestionezi timpul la birou, noi strategii de research sau cum să concepi un plan creativ de onboarding, poți afla dacă participi la următoarele evenimente:

 

14-15.08

CURS DE TIME MANAGEMENT

UNDE: București (RO)

PREȚ: 490 lei

ÎNSCRIERE AICI

DE CE SĂ MERGI: Dacă ești mereu pe fugă și rezolvi lucrurile pe ultima sută de metri sau te simți copleșit de lucrurile neprevăzute care își fac loc zilnic în programul tău. Cursul va răspunde la o serie de întrebări care vor ajuta participanții să-și gestioneze eficient timpul la job.

 

RECRUTARE IT

UNDE: București (RO)

PREȚ: 325 EURO + TVA

ÎNSCRIERE AICI

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

DE CE SĂ MERGI: Pentru că vei afla mai multe despre cum să construiești o strategie de research pentru recrutarea candidaților din IT, unde să-i cauți mai eficient și care sunt canalele alternative de research în social media. Vii cu laptop-ul și cu o poziție în IT pentru care vrei să înveți noi metode de research, iar la final vei pleca cu o listă de candidați.

 

PLAN CREATIV DE ONBOARDING

UNDE: București (RO)

PREȚ: 575 euro + TVA

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Dacă vrei să înveți cum să concepi și să derulezi un plan creativ de onboarding. De asemenea, vei mai asimila informații despre importanța procesului de onboarding în retenția angajaților, tipuri de sisteme de onboarding, rolul HR-ului, al managerului direct și al echipei în integrarea noilor angajați. Vii cu laptop-ul și pleci cu strategia de onboarding.

 

Vrei să fii la curent cu alte tendințe din HR? Citește și: 

Ai un angajat nou în companie?

Înapoi la simplitate

Echilibrarea dezechilibrului

Categorii:
Agenda

Editor // Absolventă de Relații Economice Internaționale (ASE Bucureşti), scrie de peste patru ani despre provocările cu care se confruntă piața muncii. Pasiunea pentru nevoile angajaților și ale companiilor a descoperit-o în 2014, când a luat contact prima oară cu HR-ul. Ulterior, a ocupat poziția de editor la Ziarul Financiar.

Leave a Reply

*

*