evenimente
Agenda

Un moment numai bun pentru dezvoltarea ta!

Evenimente la care poți să participi în luna asta

Noiembrie e o lună excelentă pentru a ne reaxa pe partea de învățare și dezvoltare profesională. Ne putem face planuri pentru lunile următoare, seta obiective pe care dorim să le atingem până la final de an, dar este obligatoriu să și investim în noi. Ca să-ți venim în ajutor, ți-am pregătit o listă de evenimente la care poți să participi luna aceasta, evenimente care te pot ajuta să devii un manager, HR sau lider mai bun!

 

Evenimente de neratat în noiembrie!

08-12.11

Zilele Biz, Ediția aniversară 20 de ani 

UNDE: Online 

PREȚ: gratuit

Link de livestreaming AICI

DE CE SĂ MERGI: Pentru că evenimentul reunește profesioniști care scriu istoria afacerilor din România. Printre aceștia se numără cei mai importanți lideri din antreprenoriat, inovație, management, media & marketing, CSR. În cadrul evenimentului vor fi prezentate analizele, soluțiile și previziunile care trasează tendințele din mediul de business românesc. 

 

10-14.11

Curs Inspector Resurse Umane

UNDE: online

PREȚ: 790 de lei

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Dacă vrei să-ți simplifici munca, să înveți să te organizezi mai bine și să aplici corect legislația în vigoare. Participarea la acest curs oferă angajaților din departamentul de HR, respectiv inspectorilor de resurse umane, posibilitatea de a anticipa și de a reduce la 0 potențialele erori manifestate în activitatea de zi cu zi. 

 

11-12.11

Managementul performanței 

UNDE: Online

PREȚ: 420 de lei + 70 de lei (taxa de examinare)

ÎNSCRIERE AICI

DE CE SĂ MERGI: Dacă vrei să înțelegi noile noțiuni din domeniul managementului performanței, să identifici și să selectezi indicatorii cheie de performanță, dar și să-ți dezvolți abilitățile în domeniu. Programul de formare se adresează în special managerilor de la toate nivelurile, membrilor Comisiei de monitorizare a SCIM din entitățile publice, auditorilor interni, dar și tuturor persoanelor care au rol de implementare, măsurare și monitorizare a performanței. 

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

 

24-25.11

Curs Compensații și Beneficii

UNDE: online

PREȚ: Online – 400 de euro 

ÎNSCRIERE AICI

DE CE SĂ MERGI: Dacă vrei să știi cum se utilizează terminologia specifică de compensații și beneficii, să calculezi un indice de echitate pentru fiecare angajat din organizație, să faci o comparație validă între joburile din organizația ta și piața de referință etc. Cursul acoperă subiecte precum crearea și comunicarea politicilor salariale, dar și recompensele emoționale și financiare. 

 

25.11

Interviul de recrutare, Evaluarea și Selecția Candidaților 

UNDE: online 

PREȚ: 1950 de lei 

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Pentru că scopul cursului este să ofere instrumente și soluții practice și testate de selecție eficientă a candidaților pe o piață ultra competitivă și contribuie la eficientizarea proceselor de recrutare în companiile participanților. Totodată, evenimentul este de interes pentru cei care caută oameni, dar nu sunt mulțumiți de rezultatele pe care le obțin și persoanele care-și doresc să afle noutățile în zona de selecție de personal. 

 

Ți-a plăcut articolul despre evenimente? Citește și:

Zile libere 2021: Când va fi următoarea minivacanță?

Ce facem când pleacă angajații?

Acceptarea eșecului este printre cele mai importante succese

Categorii:
Agenda

Face parte din echipa eJobs de circa 5 ani. Perioadă în care scrie despre provocările cu care se confruntă confruntă oamenii de HR, managerii, antreprenorii. Și vine cu soluții concrete/aplicabile pentru acestea. Creionându-le atât prin urmărirea tendințelor de pe piața muncii, cât și prin feedback-ul constant primit atât de la companii & de la candidați. Pasiunea pentru nevoile angajaților și companiilor a descoperit-o în 2014, când a luat contact prima oară cu zona de resurse umane. Ulterior, a ocupat timp de doi ani poziția de editor la Ziarul Financiar.

Leave a Reply

*

*