evenimente
Agenda

Ce evenimente nu trebuie să ratezi în mai

HR Agenda

Dacă lucrezi în domeniul resurselor umane, ești manager sau antreprenor, atunci trebuie să fii la curent cu cele mai importante evenimente organizate în luna mai.

We are HR îți vine în ajutor cu mai multe detalii despre evenimentele care se vor desfășura în această lună și pe care nu trebuie să le ratezi.

 

02-06.05

Curs Management

UNDE: București (RO)

PREȚ: 790 lei

ÎNSCRIERI AICI 

DE CE SĂ MERGI: Dacă vrei să înveți despre instrumentele care fac posibilă și aplicabilă implementarea metodelor manageriale moderne în organizația ta. Totodată, în cadrul evenimentului vei afla cum să abordezi activitatea managerială și vei descoperi instrumente punctuale de analiză și control. Și, nu în ultimul rând, vei dobândi diploma de management recunoscută la nivel național și internațional.

 

14.05

PLAN CREATIV DE ONBOARDING

UNDE: București (RO)

PREȚ: 575 euro+TVA

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Dacă vrei să înveți cum să concepi și să derulezi un plan creativ de onboarding. De asemenea, vei mai asimila informații despre importanța procesului de onboarding în retenția angajaților, tipuri de sisteme de onboarding, rolul HR-ului, al managerului direct și al echipei în integrarea noilor angajați.

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

 

22.05

ANUNȚ CREATIV DE RECRUTARE

UNDE: București (RO)

PREȚ: 225 euro + TVA

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Dacă vrei să știi cum se concepe și se realizează designul grafic al unui anunț perfect de recrutare. Vei învăța cum să analizezi și să extragi din fișa de post cele mai relevante informații pentru construirea unui anunț de recrutare. Totodată, vei descoperi market intelligence, elementele ce trebuie să cuprindă anunțul de recrutare sau importanța alegerii cuvintelor-cheie în construirea anunțului.

 

25.05

Romania Executive Summit – Povestea Leadershipului 2.0

UNDE: Iași (RO)

PREȚ: 180-220 euro + TVA

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Dacă vrei să înțelegi procesele de dezvoltare naturală a unui lider, dar și pentru a deveni parte a unui nucleu de lideri de top din România. Vei avea la dispoziție un spațiu de dialog și perspective noi în leadership. Evenimentul este dedicat managerilor de top, fiind un prilej de întâlnire pentru profesioniștii care urmăresc o schimbare de paradigmă în strategia de management.

 

Categorii:
Agenda

Face parte din echipa eJobs de circa 5 ani. Perioadă în care scrie despre provocările cu care se confruntă confruntă oamenii de HR, managerii, antreprenorii. Și vine cu soluții concrete/aplicabile pentru acestea. Creionându-le atât prin urmărirea tendințelor de pe piața muncii, cât și prin feedback-ul constant primit atât de la companii & de la candidați. Pasiunea pentru nevoile angajaților și companiilor a descoperit-o în 2014, când a luat contact prima oară cu zona de resurse umane. Ulterior, a ocupat timp de doi ani poziția de editor la Ziarul Financiar.

Leave a Reply

*

*