Ce evenimente nu trebuie să ratezi
Agenda

Ce evenimente nu trebuie să ratezi în martie

HR Agenda

Dacă activezi în domeniul resurselor umane, înseamnă că știi că nu doar cunoștințele în domeniu sunt importante, ci și abilitățile de a lucra cu oamenii, de a-i inspira și a-i motiva la locul de muncă.

We Are HR  îți vine în ajutor cu informații despre evenimentele pe care nu trebuie să le ratezi în martie.

 

13-14.03

HRcoreLAB

Unde: Barcelona (Spania)

Preț: 1.800 euro

Înscrieri aici

De ce să mergi: Dacă simți nevoia adaptării la noile tehnologii.
În cadrul conferinței vei fi pus la curent cu evoluțiile și cele mai noi tendințe în materie de resurse umane și vei înțelege ce rol are tehnologia în construirea viitorului în HR.

 

 

13-14.03

HR Summit – The SuperHeRoes Conference

Unde: Cluj-Napoca (RO)

Preț: 69-99 euro + TVA

Înscrieri aici

De ce să mergi: Dacă ești manager, team leader, lucrezi în domeniul resurselor umane sau dorești să avansezi într-o astfel de poziție. În cadrul evenimentului vei afla totul despre leadership, de la percepții funcționale la comportamente eficiente, de la conturarea strategiilor la implementarea acestora.

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

 

 

14-16.03

BEYOND BORDERS.
Connecting the Industry. Sharing Visions

Unde: Sinaia (RO)

Preț: 740-780 euro + TVA

Înscrieri aici

De ce să mergi: Dacă activezi pe piața de retail & FMCG și vrei să accesezi insight-uri din piață. Vei afla ce strategii noi poți utiliza pentru a influența și fideliza cumpărătorul multichannel, care sunt trendurile care schimbă regulile jocului și cum să găsești modalități
noi de a îmbunătăți colaborarea
retailer-furnizor.

 

23.03

 

Contribuție: Leadership & Public Speaking

Unde: București (RO)

Preț: 210-411 lei

Înscrieri aici

De ce să mergi: Dacă ești sales manager, antreprenor, trainer, speaker, consultant, freelancer, manager sau lider de echipă. Vei cunoaște o structură simplă prin care să pregătești orice prezentare în cel mai scurt timp, îți vei crește potențialul de lider și vei avea posibilitatea de a motiva și inspira oamenii-cheie din jurul tău.

Categorii:
Agenda

Face parte din echipa eJobs de circa 5 ani. Perioadă în care scrie despre provocările cu care se confruntă confruntă oamenii de HR, managerii, antreprenorii. Și vine cu soluții concrete/aplicabile pentru acestea. Creionându-le atât prin urmărirea tendințelor de pe piața muncii, cât și prin feedback-ul constant primit atât de la companii & de la candidați. Pasiunea pentru nevoile angajaților și companiilor a descoperit-o în 2014, când a luat contact prima oară cu zona de resurse umane. Ulterior, a ocupat timp de doi ani poziția de editor la Ziarul Financiar.

Leave a Reply

*

*