webinarii
Agenda

Descoperă ce webinar ți se potrivește din lista noastră

Agenda pentru aprilie

Faptul că îți desfășori activitățile de acasă nu ar trebui să te facă să renunți la dezvoltarea ta profesională. Îți venim în întâmpinare cu o listă de webinarii ce ar putea să te ajute să te adaptezi mult mai ușor contextului actual, să te învețe să-ți motivezi echipa și să fii cât mai productiv la job, chiar dacă lucrezi remote.

 

Uite la ce webinarii poți să participi!

 

02.04

Leadership eficient în situații de criză 

UNDE: online 

PREȚ: 168 lei + TVA

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ PARTICIPI: Dacă ocupi o poziție de conducere și te confrunți cu noile provocări generate de criza coronavirusului. Cursul se adresează tuturor celor interesați în mod specific de transformarea proprie din rol operațional în rol managerial, actualizarea mindset-ului aferent, eficientizarea tehnicilor de management, descoperirea de idei și modele noi de comportament privind știința și arta conducerii oamenilor.

 

02.04

Managementul la distanță al echipelor 

UNDE: Webinar 

PREȚ: cere o oferă la [email protected]

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ PARTICIPI: Pentru că acest curs va aborda provocările coordonării echipelor la distanță și te va familiariza cu instrumente practice și tehnice de management. Acestea pot fi utilizate și aplicate imediat, pentru a îmbunătăți comunicarea în cadrul echipei, a crește performața și implicarea, motivarea membrilor echipei. De asemenea, vei învăța să gestionezi eficient problemele legate de lucrul pe fusuri orare diferite. 

 

10.04

Reglementările noi privind relațiile de muncă în perioada declarată a Stării de Urgență

UNDE: Webinar

PREȚ: 350-400 lei + TVA

ÎNSCRIERI AICI

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

DE CE SĂ PARTICIPI: Pentru că noile ordonanțe militare emise în perioada Stării de Urgență aduc modificări esențiale pentru mulți angajatori și conduc la modificări substanțiale în structura companiilor. Ele aduc și noi posibilități de lucru prin flexibilizarea relațiilor de muncă printr-un program redus de muncă pe zi sau pe săptămână, prin creșterea contractelor de muncă la domiciliu dar și la eventuale concedieri vor fi analizate de Laura Georgescu, avocat cu experiență în domeniul relațiilor de muncă.

 

14.04

Telemunca. Șomaj tehnic și asigurări sociale în contextul actual

UNDE: Webinar 

PREȚ: 400 lei + TVA

ÎNSCRIERI AICI 

DE CE SĂ PARTICIPI: Pentru că afla ultimele modificări aduse legislației muncii, clauzele contractuale specifice, reglementate sau nu, tipurile de contracte speciale, dar și cum să gestionezi un contract individual de muncă. Scopul acestui webinar este de a scoate în evidență pașii pe care trebuie să-i urmezi, în cazul în care te confrunți cu provocările pe care le ridică legislația muncii. 

 

16.04

Mindfulness & Mitigating the Stress 

UNDE: Webinar

PREȚ: gratuit

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ PARTICIPI: Pentru că până să motivezi angajații, e important ca tu să știi să-ți gestionezi emoțiile. Acest webinar te va ajută să reduci stresul, dar și să-ți îmbunătățești productivitatea la job. Nu în ultimul rând, te va ajuta să ai o mai bună comunicare cu membrii din echipa ta. 

 

 

Ți-a plăcut articolul? Citește și:

Șomajul tehnic. Tot ce trebuie să știi ca angajator

Ce trebuie să știi despre concediul pentru carantină

Munca remote și experiența angajatului

Categorii:
Agenda

Face parte din echipa eJobs de circa 5 ani. Perioadă în care scrie despre provocările cu care se confruntă confruntă oamenii de HR, managerii, antreprenorii. Și vine cu soluții concrete/aplicabile pentru acestea. Creionându-le atât prin urmărirea tendințelor de pe piața muncii, cât și prin feedback-ul constant primit atât de la companii & de la candidați. Pasiunea pentru nevoile angajaților și companiilor a descoperit-o în 2014, când a luat contact prima oară cu zona de resurse umane. Ulterior, a ocupat timp de doi ani poziția de editor la Ziarul Financiar.

Leave a Reply

*

*