start up anunt ejobs
Recrutare

Start Up în recrutare pentru afacerile în creștere

Descoperă noul anunț de angajare marca eJobs

Oamenii sunt cu siguranță cele mai importante resurse pentru o companie. Ei sunt cei care fac lucrurile să meargă, chiar și atunci când întâmpină numeroase obstacole în drum. Am văzut-o probabil cel mai clar anul acesta, când, după o primăvară de pauze, am intrat într-o vară încurajatoare pentru industria de HR. Numărul posturilor deschise a crescut substanțial, iar numărul aplicanților a atins recorduri în aproape fiecare lună pe eJobs.ro, o repornire, sau un start up (cum ne place nouă să zicem) pentru piața muncii. 

Pentru companiile mari cu o mulțime de procese bine puse la punct, atragerea talentelor după o pauză lungă a marcat o întoarcere la normal mult așteptată, cu siguranță, în contextul dat, dar totodată un pas evident, anticipat de toți. Pentru companiile în creștere însă, fiecare om nou în echipă reprezintă o resursă indispensabilă, în special când procedurile de recrutare primesc un start up după o pauză lungă. De aceea ne-am propus să venim în ajutorul companiilor în creștere cu un anunț de angajare nou care să îi ajute să își atingă obiectivele de business. 

 

Start Up, anunțul de angajare ideal pentru afacerile în creștere

Comunicăm constant cu angajatorii și ne-am bucurat foarte mult să vedem cum numeroase companii au reluat procesele de recrutare în ultimele luni. Dar din rândul companiilor în creștere am simțit o reținere, nu pentru că planurile lor de viitor s-ar fi schimbat și nici pentru că nu ar fi avut nevoie în continuare de oameni. Ezitarea aceea venea din faptul că se simțeau singuri, nesusținuți. Iar noi, la eJobs, am vrut să le arătăm că suntem alături de ei,” povestește Roxana Drăghici, Head of Sales la eJobs. 

Astfel, echipa eJobs a creat un nou anunț de angajare în ediție limitată, gândit special pentru business-urile în creștere cu planuri de viitor mari. Anunțul Start Up are în acest moment un preț special de €69 și, odată publicat, rămâne activ pe eJobs.ro timp de 14 zile. Poți cumpăra oricâte anunțuri Start Up vrei până pe 30 octombrie și le poți folosi oricând în următoarele 24 de luni de la achiziție, ideal pentru afacerile care caută să își mărească echipa nu doar acum, ci și pe viitor. 

Cum ne-a venit ideea pentru anunțul Start Up? Acum 14 ani, când m-am alăturat echipei eJobs, puteai să ne numeri birourile pe două mâini. Eram câțiva oameni care ne ocupam de toate. Făceam și vânzări, și support, și marketing. Și așa a crescut eJobs, cu ajutorul unor oameni dedicați și implicați în fiecare aspect al business-ului.”

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

„De astfel de oameni au nevoie companiile în creștere de acum. De talente care să îndrăznească, să inoveze și care să demonstreze această mentalitate de start up care propulsează afaceri înainte. Iar noi vrem să fim alături de aceste companii în căutarea lor pentru oamenii potriviți și credem că anunțul Start Up îi va ajuta,” a adăugat Roxana Drăghici. 

Așadar, dacă și compania ta are planuri mari de viitor și caută să își mărească echipa, intră în contul tău eJobs până pe 30 octombrie și prinde anunțul Start Up în ediție limitată. Iar dacă încă nu ai cont de companie pe eJobs.ro, creează unul în mod gratuit și bucură-te de o mulțime de alte surprize pe care echipa eJobs ți le-a pregătit!

 

Ți-a plăcut articolul? Citește și:

Modelul Kurzarbeit și alte soluții de sprijin pentru business

Secretele unui videoclip de angajare memorabil

Categorii:
Recrutare

Lucrează de 10 ani în Marketing & Advertising, orientându-se mai degrabă pe ceea ce poate face acest domeniu pentru Industria de Recrutare. După ce a finalizat un masterat în Antropologie la Central European University, a realizat că e fascinată de felul în care se creează adevărate comunități în interiorul companiilor. De aici a pornit pasiunea pentru People Management & Company Culture, o pasiune pe care a transformat-o în job în cadrul echipei eJobs România, devenind chiar Specialist acreditat în Brandingul de Angajator în 2019, după ce a absolvit Academia de Employer Branding al Universum Global.

Leave a Reply

*

*