sacouri pentru ținutele office
HR Challenge

Sacouri perfecte pentru ținutele office

Cinci modele de sacouri pentru tot atâtea ținute potrivite pentru birou

Sacoul, prin definiție, întregește orice ținută office. E piesa la care apelăm atunci când ne dorim să controlăm direcția unei ținute formale, casual with a twist ori chiar elegante,  jonglând cu diferite croiuri sau printuri. Așa cum era de așteptat, sacoul a fost prezent și pe catwalkurile acestui sezon. Ținând cont de tendințe și având ca temă centrală zona office, ne-am gândit să-ți propunem câteva modele de sacouri pe care le poți purta la birou, integrându-le de fiecare dată în mixuri noi, cu ajutorul unor mici trucuri de styling.

 

Loose fit

E sacoul pe care-l porți atunci când urmează să ai o zi plină, ședințe, interviuri etc. Poartă-l cu o helancă, pantaloni cu talie înaltă și botine cu vârf ascuțit, ca în exemplul de mai jos, ori pune-l într-un ansamblu cu o cămașă cu guler tip tunică și o pereche de pantaloni țigaretă.

sacouri pentru ținutele office

Shop now: departmentstore.ro, 199,9 lei

 

Statement

Silueta actuală și nasturii albi fac ca acest sacou să fie alegerea perfectă când vine vorba de outfit-uri ceva mai sofisticate, cum ar fi o întâlnire informală într-o deplasare de serviciu sau un cocktail party. Poartă-l cu o fustă dreaptă, midi, și cu pantofi de inspirație retro, cu barete, ori ca în imaginea de mai jos, cu pantaloni drepți și pantofi cu kitten heels.

sacouri pentru ținutele office

Shop now: departmentstore.ro, 299,9 lei

 

Cambrat

Poartă acest sacou cu cămăși cu guler clasic ori cu bluze pe gât și pantaloni lungi, ușor evazați. Îl poți combina și cu pantaloni țigaretă și botine ori pantofi cu vârf ascuțit.

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

sacouri pentru ținutele office

Shop now: departmentstore.ro, 159,9 lei

 

Pastel

Îl poți purta și atunci când îți dorești un look relaxat, cu blugi cu talie înaltă și un pulover simplu. Dacă vrei să obții o ținută formală, combină sacoul cu pantaloni cu croi clasic și pantofi ori botine cu vârf și toc pătrate.

sacouri pentru ținutele office

Shop now: departmentstore.ro, 199,9 lei

 

Umeri lăsați

E blazerul pe care îl poți integra în mai toate outfiturile pentru birou, e acea piesă versatilă pe care o poți alătura și unei fuste midi, drepte, și unei perechi de blugi retro, cu talie înaltă, dar și unor pantaloni cu croi masculin.

sacouri pentru ținutele office

Shop now: departmentstore.ro, 99,9 lei

Categorii:
HR Challenge

Proiectul We Are HR, lansat în 2017, își propune să vină în întâmpinarea managerilor și specialiștilor în resurse umane cu cele mai noi tendințe din domeniu și cu o perspectivă diferită asupra proceselor de recrutare, retenție și motivare a talentelor. Atât site-ul cât și revistă omonimă oferă informații esențiale și statistici relevante despre industrie și pun în discuție tehnicile actuale de recrutare, precum și instrumentele și tehnologiile folosite în acest proces și modul în care acestea influențează viitorul unei noi generații de candidați și angajați.

Leave a Reply

*

*