tricotaje-la-ținutele-office
Agenda

Tricotaje la ținutele office? DA!

Cum le porți la birou

Acum că vacanța de iarnă s-a încheiat, ne întoarcem la vechile dileme vestimentare: „cu ce mă îmbrac azi?” devine și mantra lui 2018. Pentru că e imposibil să eviți puloverele și cardiganele chiar și atunci când vine vorba de ținutele formale, trebuie să găsim o variantă de a le integra în outfit-urile pentru birou.

 

Oricât ai încerca să jonglezi cu sacourile și cămășile din materiale mai groase, potrivite temperaturilor scăzute, nu poți face abstracție de tricotaje în ținutele office, fie că vorbim de un pulover, de o helancă, de rochia din tricot ori de un cardigan din cașmir. Sunt item-uri specifice sezonului rece și le poți integra în orice ținută pentru birou dacă ții cont de câteva detalii. Alege culori neutre, printuri „serioase“, cum sunt carourile sau dungile, și croiuri clasice pentru a obține look-uri formale, în care să te simți confortabil și totodată ready for business.

 

Puloverul cu print geometric

Este unul dintre puloverele pe care le poți integra în outfit-urile de birou fără rețineri. Poartă-l cu pantaloni cu croi masculin ori cu o fustă midi, dreaptă, din stofă. Iar pentru un touch stylish, mixează-l cu o cămașă cu guler-eșarfă.

tricotaje la ținutele office

Shop now: departmentstore.ro, 99,9 lei

 

Puloverul în culori neutre

Poartă-l cu pantaloni ori cu o fustă dreaptă, din tricot, până la genunchi ori midi. E unul dintre puloverele pe care te poți baza atunci când îți dorești un look confortabil și ușor de controlat.

tricotaje la ținutele office

Shop now: departmentstore.ro, 59,9 lei

 

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

Puloverul simplu

Este puloverul tău de zi cu zi. Îl poți integra atât în outfit-urile casual, cât și în cele office. Poartă acest pulover cu pantaloni cu talie înaltă, conici, botine cu vârf pătrat și, în cazul în care simți nevoia, îl poți alătura un blazer, pentru a-l duce într-o zonă ceva mai formală.

tricotaje la ținutele office

Shop now: departmentstore.ro, 79,9 lei

 

Bluza pe gât

Poart-o cu pantaloni cu croi clasic, cu unii cu talie înaltă ori cu fuste din stofă, până la genunchi sau midi. Pune-o într-un ansamblu cu un blazer structurat și vei obține un look perfect pentru birou.

tricotaje la ținutele office

Shop now: departmentstore.ro, 99,9 lei

 

Cardiganul

Îl poți integra în mixuri de tot felul – cu o cămașă și pantaloni ori o fustă midi, cu o rochie din tricout cu croi drept, midi. E una dintre acele piese-cheie care-ți vor asigura un look relaxat și totodată stylish.

tricotaje la ținutele office

Shop now: departmentstore.ro, 99,9 lei

Categorii:
Agenda

Proiectul We Are HR, lansat în 2017, își propune să vină în întâmpinarea managerilor și specialiștilor în resurse umane cu cele mai noi tendințe din domeniu și cu o perspectivă diferită asupra proceselor de recrutare, retenție și motivare a talentelor. Atât site-ul cât și revistă omonimă oferă informații esențiale și statistici relevante despre industrie și pun în discuție tehnicile actuale de recrutare, precum și instrumentele și tehnologiile folosite în acest proces și modul în care acestea influențează viitorul unei noi generații de candidați și angajați.

Leave a Reply

*

*