Update

Fără dileme vestimentare: cum porți cămașa la birou

5 idei pentru o săptămână reușită

Dacă restul pieselor care compun o ținută potrivită pentru birou au deseori un aer ușor sobru ori clasic, cămașa te poate ajuta să experimentezi, mai exact, să controlezi direcția și o îndrepți către o zonă mai actuală, mai „prietenoasă“ ori mai fidelă stării pe care o ai în ziua respectivă. Așa că o poți folosi ca piesă-cheie atunci când vrei să obții, cu eforturi minime, look-uri cu povești stilistice diferite. Asta înseamnă că va trebui să acorzi atenție detaliilor precum croiala, structura gulerului, culoarea/printul și materialul. În continuare, îți prezentăm cinci modele de cămăși diferite, care îți vor asigura tot atâtea look-uri office stylish pentru o săptămână la birou, fie că urmează să participi la meeting-uri, la sesiuni de recrutare ori te așteaptă o zi obișnuită la job.

 

Cămașa elegantă

Poartă această cămașă dacă urmează să-ți petreci la birou o zi specială, cum ar fi ziua ta de naștere. E stylish, are un croi actual, dar, în același timp, păstrează „cumințenia” unei piese office.

cămașa la birou

Shop now: departmentstore.ro, 99,9 lei

 

Cămașa cu guler tunică

Lipsa gulerului clasic îți lasă loc să experimentezi. Poți însoți această cămașă de o eșarfă discretă, fie că o porți la vedere, legată cu nod clasic în față, sau într-o parte ori pe dinăuntru, ca în imaginea de mai jos.

cămașa la birou

Shop now: departmentstore.ro, 79,9 lei

 

Cămașa cu mâneci bufante

Mânecile bufante se numără printre tendințele acestui sezon și n-ar trebui să le eviți nici când vine vorba de outfit-urile pentru birou. Poartă această cămașă la meeting-uri, cu o pereche de pantaloni țigaretă, cu talie înaltă, și pantofi ori botine cu vârf ascuțit.

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

cămașa la birou

Shop now: departmentstore.ro, 79,9 lei

 

Cămașa cu șnur

E cămașa pe care o poți purta în mai toate outfit-urile office, e suficient de versatilă și îți permite să experimentezi. Poart-o cu fuste conice din stofă și pantofi de inspirație retro, cu pantaloni cu croi masculin și pantofi cu vârf ascuțit. Șnurul poate fi prins sub formă de fundă, dacă îți dorești un detaliu feminin.

cămașa la birou

Shop now: departmentstore.ro, 79,9 lei

 

Cămașa relaxată

Cămașa ta de zi cu zi. O poți purta în zilele când știi că ai mult de lucru și ai nevoie de un outfit relaxat, care să nu-ți creeze niciun disconfort ori care să aibă nevoie de atenție, cum ar fi materialul prea rigid sau care se șifonează ușor.

cămașa la birou

Shop now: departmentstore.ro, 99,9 lei

Categorii:
Update

Proiectul We Are HR, lansat în 2017, își propune să vină în întâmpinarea managerilor și specialiștilor în resurse umane cu cele mai noi tendințe din domeniu și cu o perspectivă diferită asupra proceselor de recrutare, retenție și motivare a talentelor. Atât site-ul cât și revistă omonimă oferă informații esențiale și statistici relevante despre industrie și pun în discuție tehnicile actuale de recrutare, precum și instrumentele și tehnologiile folosite în acest proces și modul în care acestea influențează viitorul unei noi generații de candidați și angajați.

Leave a Reply

*

*