tinuta pentru un meeting
Agenda

Cum alegi ținuta pentru un meeting important

Idei pentru un outfit office perfect

Iată care sunt detaliile de care ar trebui să ții cont atunci când îți alegi ținuta pentru un meeting formal la birou.

 

Îți dorești un look office versatil, cu proprietăți „magice”, format din piese care să nu atragă atenția în mod special, dar care să creeze un ansamblu unitar, potrivit contextului? Asta înseamnă că va trebui, în primul rând, să fii atentă la detalii precum croială, nuanțe, texturi și, mai cu seamă, să ai în vedere alinierea acestora la tendințele sezonului și, bineînțeles, la stilul personal. Pentru inspirație, poți studia catwalk-urile sezonului (Dries van Noten, Ralph Lauren, Chloé etc.), care propun nenumărate look-uri office reinterpretate, dar care te vor ajuta să îți conturezi mai bine imaginea costumului ori a outfitului de birou actual.

 

Cămașa

E una dintre piesele cu care poți experimenta cel mai mult, care poate stabili direcția stilistică a unei ținute. Poți jongla cu diferite variante de guler ori cu pattern-urile, dar nu te sfătuim să alegi croieli sofisticate decât dacă o folosești ca element central într-o ținută – spre exemplu, detaliile de croi de la umeri, în cazul în care alegi un model cu umeri ușor accentuați, nu vor avea efectul dorit dacă peste cămașă vei purta un sacou.

tinuta pentru meeting 1

 

Shop now: departmentstore.ro, 99,9 lei

 

Sacoul

Fie că alegi un sacou cambrat ori unul loose fit, atenția ta va trebui să se concentreze în primul rând pe fitting. Lungimea mânecii, dacă alegi un sacou clasic, trebuie să se termine exact la încheietură, iar în zona umerilor trebuie să te „cuprindă” perfect. Te încurajăm să investești într-un sacou cu ținută, deoarece un alt criteriu important, care va influența aspectul final al outfitului, e calitatea materialului.

tinuta pentru meeting 2

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

Shop now: departmentstore.ro, 299,9 lei

 

Pantalonii

Alege o pereche de pantaloni cu croi clasic, pe care să-i poți asocia mai multor tipuri de sacouri. Spre exemplu, optează pentru o pereche de pantaloni pană ori unii țigaretă. Știi deja că lungimea acestora ar trebui să se termine la glezne, un pic deasupra ștaifului pantofului.

tinuta pentru meeting 3

Shop now: departmentstore.ro, 199,9 lei

 

Pantofii

Sugestia noastră e să optezi pentru botine ori pantofi cu toc pătrat, nu foarte înalt, ori unii de inspirație retro atât din punctul de vedere al comodității, cât și pentru că au puterea de a-ți transforma orice ținută într-una actuală. Bineînțeles, poți purta în continuare și pantofii stiletto, dacă fac parte din arsenalul tău pentru birou.

tinuta pentru meeting 4

Shop now:  departmentstore.ro, 199,9 lei

 

 

Categorii:
Agenda

Proiectul We Are HR, lansat în 2017, își propune să vină în întâmpinarea managerilor și specialiștilor în resurse umane cu cele mai noi tendințe din domeniu și cu o perspectivă diferită asupra proceselor de recrutare, retenție și motivare a talentelor. Atât site-ul cât și revistă omonimă oferă informații esențiale și statistici relevante despre industrie și pun în discuție tehnicile actuale de recrutare, precum și instrumentele și tehnologiile folosite în acest proces și modul în care acestea influențează viitorul unei noi generații de candidați și angajați.

Leave a Reply

*

*