platforma e-learning
Traininguri

Platformele de e-learning: de ce să apelezi la ele? 

Fii cu un pas înaintea tuturor!

Creșterea productivității echipei, posibilitatea ca angajații să-și actualizeze rapid competențele și accesul facil la resurse prețioase sunt doar câteva dintre beneficiile pe care le poți obține dacă te afli în fața deciziei de a apela la o platforma de e-learning. 

Mai mult, ce spui despre posibilitatea ca oamenii din echipa ta să obține diverse certificări în timp ce lucrează? Sună bine, nu? 

Totodată, gândește-te că membrii echipei tale ce desfășoară activități de rutină, pot fi ușor plafonați, demotivați la job. O platforma e-learning îi va scoate din zona lor de confort, iar rezultatele le vei vedea în cel mai scurt timp prin mai multă implicare și idei creative. 

E important să-ți dorești să crești performanțele echipei, iar soluții întotdeauna există. Soluții care de care mai creative, personalizate pe nevoile tale, ce oferă acces de oriunde.   

 

Platforma e-Learning: câteva sugestii la care poți apela chiar acum 

Un ecosistem de învățare

E-Campus este mai mult decât o platformă. Ea reprezintă un ecosistem de învățare și suport dedicat echipei tale. Dincolo de explicații, exersare și aplicare, angajații tăi au la dispoziție o librărie de programe actualizate, bazate pe filme educaționale, exerciții și evaluări.

Conținutul de pe E-Campus este dezvoltat în limba română pe specificul cultural local și ușor de integrat în activitatea de instruire a companiei. Programele sunt structurate pe trei direcții: Mindset, Skillset și Toolset. Mai exact, vei descoperi care sunt principalele provocări și capcane întâlnite în practică, ce metode sau practici de lucru te pot ajuta în diverse situații în care te afli, dar și ce instrumente îți pot fi de folos pentru a aplica cele învățate. 

 

La un pas de cursuri, instrumente, eBook-uri, video-uri și studii de caz 

Platforma de e-learning și microlearning updateED a fost creată din dorința ca tot mai multe persoane și echipe să ajungă la potențialul lor maxim. O poți privi ca pe o lume digitală în care cei care învață au acces rapid la resurse și informații și pot alege propriul ritm de învățare. Avantajul portalului este că oferă resurse validate științific, abordate într-un mod practic. Ai acces la eBook-uri, video-uri, studii de caz și cursuri concise într-un singur loc.

Platforma de învățarea updateED te ajută să fii mai aproape de îndeplinirea scopurilor echipei tale, prin dezvoltarea de noi competențe pentru viața profesională și în sfera dezvoltării personale.

 

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

Cu gândul la cei mici

Fondatorii Bit Benefit s-au gândit dincolo de nevoile directe ale angajaților. Căci platforma este dedicată copiilor acestora. Cum funcționează mai exact? Transformă timpul petrecut de copii la calculator în ceva folositor. Platforma online de cursuri pentru copii cuprinde materii precum programare, limbi străine și dezvoltare personală. Compania oferă copiilor accesul la platformă sub forma unui abonament lunar, iar suportul tehnic este inclus, împreună cu un suport educațional din partea personalului didactic. Mai mult, costul este același indiferent de câți copii are angajatul. 

 

Nu uităm nici de business

Serviciul Cloud Learning a fost lansat pentru a răspunde la nevoile angajatorilor de a-și motiva,  păstra angajații actuali și a instrui noii colegi. Mai exact, platforma te ajută să simplifici toate aceste procese. Cloud Learning permite instruirea angajaților într-un timp scurt, fără să fie scoși din producție, cu reducerea semnificativă a costurilor față de instruirea tradițională. Cloud Learning îți permite planificarea sesiunilor de instruire, instruirea sincronă sau la distanță, gestionarea și monitorizarea instruirii, crearea de cursuri personalizare, testarea și evaluare angajaților. 

 

Totul e sub control 

Coffee LMS este o platformă creată cu scopul de a crea o soluție eficientă pentru a satisface nevoile angajatului. Sistemul poate fi personalizat fix pe nevoile acestuia. Platforma poate fi folosită pentru instruirea unui număr de câteva sute de angajați până la sesiuni cu mii de utilizatori.

În plus, Coffee LMS integrează atât cursanții, cât și managerul, care poate supraveghea procesul de învățare. Totodată, angajații își pot evalua progresul atât prin diverse teste, cât și prin diverse obiective setate de către instructor. 

 

Ți-a plăcut articolul? Citește și:

Brand build pas cu pas

To meet or not to meet

Cum rescriem valoarea HR-ului

 

Categorii:
Traininguri

Face parte din echipa eJobs de circa 5 ani. Perioadă în care scrie despre provocările cu care se confruntă confruntă oamenii de HR, managerii, antreprenorii. Și vine cu soluții concrete/aplicabile pentru acestea. Creionându-le atât prin urmărirea tendințelor de pe piața muncii, cât și prin feedback-ul constant primit atât de la companii & de la candidați. Pasiunea pentru nevoile angajaților și companiilor a descoperit-o în 2014, când a luat contact prima oară cu zona de resurse umane. Ulterior, a ocupat timp de doi ani poziția de editor la Ziarul Financiar.

Leave a Reply

*

*