Plan de sport anual angajati MPG
HR Challenge

Planul anual de sport pentru companie

(P) Pentru echipe sănătoase și performante

Atragerea angajaților către sport și mișcare în aer liber necesită proiecte moderne și inovatoare bazate pe tendințele actuale în activități recreaționale.

Ți-au lipsit vreodată membrii echipei exact când aveai cel mai important deadline?  Te-ai confruntat cu suferințe ale unor colegi care nu mai fac față stresului și necesită ajutor?  Nu aștepta să treci prin aceste momente! Fă-ți un un plan anual de sport pentru angajați.

Știm mult prea bine că în mediul corporate viața de zi cu zi este din ce în ce mai inactivă din punct de vedere fizic. La nivel științific, există un consens privind relația dintre activitatea fizică și starea de sănătate care, în cele din urmă influențează major bunul mers al unei companii. Se vorbește în prezent de o stare epidemică de obezitate cauzată de obiceiurile de alimentație nesănătoase asociate cu lipsa de efort fizic. Managerul modern ar trebui să conștientizeze necesitatea activității fizice pentru echipa sa și să ia inițiativa de a propune programe de mișcare și activități recreaționale. Să își cunoască echipa și să le ofere angajaților activitatea fizică potrivită, aceea la care vor răspunde, astfel încât investiția să producă efectul scontat.

MPG propune un plan personalizat de sport și activități recreaționale pentru fiecare echipă/companie. În plus, nimic din investiția ta nu se va pierde, ci va fi mereu direcționată către sportul care prinde în firma ta. Este un plan flexibil și 100% reportabil în cazul în care nu răspunde planurilor inițiale. Acesta are la bază conceptul de Sportainment – sport & entertainment care constituie noua realitate în evenimentele sportive pentru amatori și le oferă angajaților posibilitatea de a-și exprima personalitatea, reușind să-i mențină activi și să le dezvolte obișnuințe noi.

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

 

De ce este important să accesezi un plan anual coerent de sport pentru echipa ta?

Evenimentul sportiv rămâne principalul mediu social pentru interconectarea oamenilor. Angajații răspund pozitiv experiențelor deosebite și memorabile. Evenimentele sportive amplifică pasiunea și entuziasmul, dezvoltă abilitatea de a descoperi, participa, conecta și împărtăși experiențele în moduri pe care niciun alt program nu îl poate face.

Proiectele de Sportainment ale MPG, având concepte diverse, au generat cea mai relevantă comunitate corporatistă de entuziaști ai sportului și distracției, reunind echipe ale peste 150 de companii și au transformat evenimentele în puternice experiențe live și digitale, făcând ca proiectele de sport pentru angajați să crească gradul de implicare al acestora. Această abordare nu numai că aduce tot mai mulți oameni din companii împreună, dar îi inspiră și îi angajează o perioadă tot mai mare de timp, ceea ce dă șansa unor rezultate deosebite pentru echipă.

Categorii:
HR Challenge

Proiectul We Are HR, lansat în 2017, își propune să vină în întâmpinarea managerilor și specialiștilor în resurse umane cu cele mai noi tendințe din domeniu și cu o perspectivă diferită asupra proceselor de recrutare, retenție și motivare a talentelor. Atât site-ul cât și revistă omonimă oferă informații esențiale și statistici relevante despre industrie și pun în discuție tehnicile actuale de recrutare, precum și instrumentele și tehnologiile folosite în acest proces și modul în care acestea influențează viitorul unei noi generații de candidați și angajați.

Leave a Reply

*

*