testează
HR Challenge

Office View: Cum arată o zi din viața unui game tester?

De vorbă cu Cristina Simion

Sunt puține sedii de companii cărora le-am trecut pragul care mi-au dat un sentiment mai mare de relaxare decât cel al King din Piața Operei. De la etajul 4 al clădirii ce are ca vecin peste drum Opera Română, angajații King testează zi de zi aplicații pentru telefon în cel mai relaxant spațiu cu putință.

testează

Cristina Simion, Game Tester la King Studio, foto: Alex Gâlmeanu

Cristina e unul dintre ei. Zi de zi testează aplicații mobile de gaming, ceea ce înseamnă că nu e legată fizic de un birou, ci poate să lucreze de absolut oriunde vrea ea. E parte din echipa King de mai bine de un an, timp în care a testat aplicațiile cam de peste tot de unde era posibil, inclusiv din lift: trebuia să verifice cum se comportă jocul respectiv dacă pierzi semnalul la telefon, iar liftul era singura soluție.

Pe lângă mobilitatea foarte mare pe care o au în a-și desfășura jobul de zi cu zi, angajații se bucură și de un sediu spectaculos. Fix cum vezi în pozele din social media, acesta nu doar că îți așterne Bucureștiul la picioare prin view-ul senzațional, dar îți oferă și tot confortul, și relaxarea de care ai nevoie. Sala de mese, cu toate bunătățile din lume, balconul care-ți oferă pe tavă o priveliște ce-ți taie respirația asupra orașului, dar și recent inaugurata cameră de somn, unde angajații se pot strecura când se simt obosiți, fără să se uite nimeni la ei chiorâș, toate contribuie la un spațiu de lucru în care ajungi să-ți faci jobul de drag. Cum ar trebui să fie normal, până la urmă.

Se-ntâmplă totuși, chiar și într-un job atât de relaxat ca al Cristinei, să apară momente stresante. În astfel de cazuri, aparatul de cafea e cel care salvează întotdeauna situația, îmi zice.

Cristina e o gameriță înrăită, petrece mult timp la PC și acasă sau cu prietenii, jucându-se. În plus, îi place să deseneze și să picteze, mai ales personaje SF și din jocuri.

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

La job, pe lângă telefon, se folosește și de diferite programe pe PC, atunci când nu testează din bucătarie sau de pe un fotoliu comod. Cristina recunoaște că nu e deloc un loc de muncă stresant și pune asta pe seama managementului.

„Putem să lucrăm în ritmul nostru. Mi se pare minunat faptul că-mi pot lua pauză să-mi fac un ceai sau că mă pot întinde câteva minute în camera de relaxare atunci când simt nevoia.”

Ți-a plăcut articolul? Citește și:

Office View: Cum e să lucrezi la radio

Office View: Cum arată biroul unui macaragiu?

Office View: Cum arată o zi din viața unei cameriste?

Categorii:
HR ChallengeOffice View

Head of Marketing // Cu 14 ani de experiență în marketing și comunicare, dobândită lucrând în resurse umane, jurnalism și ecommerce, la eJobs e responsabilă de crearea și implementarea strategiei de marketing B2B și B2C și alinierea ei cu obiectivele de business. Expertiză în: Brand Marketing, Job boards, Strategie, Employer Branding, Comunicare Corporate și Internă, Resurse umane

Leave a Reply

*

*