evenimente București și țară
Agenda

Ce evenimente din București și din țară nu trebuie să ratezi în martie

HR Agenda

Prima lună a primăverii vine nu doar cu un timp mai frumos, ci și cu mai multe evenimente dedicate oamenilor de HR, managerilor sau antreprenorilor. Asta înseamnă că trebuie să-ți umpli agenda și să te încarci cu mult entuziasm pentru a descoperi cele mai tari conferințe, traininguri și cursuri. Am făcut o selecție de evenimente pe care nu trebuie să le ratezi în luna martie!

 

Iată ce evenimente din București și din țară nu trebuie să ratezi!

 

06.03

HR World: Brand Makers

UNDE: București

PREȚ: 200 euro

ÎNSCRIERI AICI 

DE CE SĂ MERGI: Dacă vrei să te numeri printre primii experți acreditați în Employer Branding din țară. Brand Makers fiind primul masterclass dedicat brandului de angajator. Guest speaker la eveniment este chiar Global COO-ul Universum, Karl-Johan Hasselström, care are o experiență de peste 20 de ani în domeniu și care vine să ofere insight-uri valoroase despre tendințele globale și regionale în employer branding și despre puterea de diferențiere pe care o are un employer value proposition (EVP) bine definit.

 

06-07.03

Employer Branding Conference

UNDE: București

PREȚ: 135 euro + TVA

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Cea de-a patra ediție a evenimentului Employer Branding Conference îți va oferi oportunitatea de a afla care sunt strategiile de succes din resurse umane și ce instrumente contribuie la crearea unor campanii atractive și eficiente de recrutare și retenție. Participă la eveniment, pe 6 și 7 martie 2019, și descoperă de la specialiști locali și internaționali de ce investiția într-o buna campanie de employer branding este un câștig pentru reputația companiei.

 

11-12.03

Curs Leadership

UNDE: Cluj-Napoca

PREȚ: 1.600 lei

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Dacă vrei să dobândești abilități de lider și să înveți cum să coordonezi mai bine o echipă. De asemenea, vei afla cum să motivezi și să inspiri persoanele din echipă, dar și cum să rezolvi cât mai repede conflictele apărute. Nu în ultimul rând, vei descoperi stilurile de leadership bazate pe tipologii de echipe și de angajați, dar și factorii care contribuie la succesul unui lider.

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

 

18.03

Conferința Națională de Fiscalitate și Contabilitate

UNDE: Iași

PREȚ: 246.33 lei

ÎNSCRIERE AICI

DE CE SĂ MERGI: În cadrul conferinței vei afla răspunsurile la următoarele întrebări: Care sunt modificările concrete din Codul Fiscal și unde vei întâmpina dificultăți? Ce situații atipice pot apărea? Ce soluții ai la îndemână? Ce activități suplimentare va trebui să introduci în programul tău și cum poți minimiza eforturile?

 

18-19.03

Training de Recrutare, Motivare și Evaluare personal

UNDE: Iași

PREȚ: 1.200 lei

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Pentru că vei afla informații practice despre recrutare, cu numeroase exemple din domenii precum inginerie, vânzări, management, HR, IT, producție sau resurse umane. Participanții vor avea ocazia să descopere diverse canale prin care să facă sourcing, noi metode de recrutare, de promovare a jobului, strategii de retenție și motivare a angajaților, dar și cum să ofere un feedback constructiv.

 

 29.03

Cariera ta în HR

UNDE: București

PREȚ: 149, 94 lei

ÎNSCRIERE AICI

DE CE SĂ MERGI: Participanții vor beneficia de informații precum tehnici și strategii noi de HR care vă pot îmbunătăți activitatea profesională, soluții pentru problemele de comunicare, recrutare și engagement, dar vor fi întâmpinați și de un cadru elevat, networking și o atmosferă plăcută.

 

 

Ți-a plăcut articolul? Citește și:

Află toate secretele din employer branding la BRAND MAKERS

Costuri de angajare și de retenție mai mici? Da, se poate!

Categorii:
Agenda

Face parte din echipa eJobs de circa 5 ani. Perioadă în care scrie despre provocările cu care se confruntă confruntă oamenii de HR, managerii, antreprenorii. Și vine cu soluții concrete/aplicabile pentru acestea. Creionându-le atât prin urmărirea tendințelor de pe piața muncii, cât și prin feedback-ul constant primit atât de la companii & de la candidați. Pasiunea pentru nevoile angajaților și companiilor a descoperit-o în 2014, când a luat contact prima oară cu zona de resurse umane. Ulterior, a ocupat timp de doi ani poziția de editor la Ziarul Financiar.

Leave a Reply

*

*