brand makers
Agenda

Află toate secretele din Employer Branding la Brand Makers

Primul masterclass HR World pune brandul de angajator sub lumina reflectoarelor

În 2017 lansam primul număr al revistei We Are HR, acest proiect îndrăzneț care le spune lucrurilor pe nume în recrutare și retenție, în cadrul conferinței HR World, un eveniment memorabil de la care sute de specialiști din industria de HR au aflat insight-uri valoroase. Ne-am bucurat să facem parte din seria de conferințe HR World și în 2018, dar cu atât mai mult ne încântă acum să vedem cum acest eveniment se transformă și se maturizează ca să răspundă mai bine nevoilor specialiștilor în HR. Astfel, pe 6 martie 2019 va avea loc primul masterclass HR World: Brand Makers, care va dezvălui toate secretele brandului de angajator.

„Vorbim de employer branding de câțiva ani și nu e o noutate pentru nimeni în HR, dar cu toate astea e cale lungă de la vorbe la fapte. Faptul că am auzit de employer branding nu înseamnă că știm implicit cum să facem o campanie de brand prin care să ne promovăm compania, iar asta înseamnă că mai avem multe de învățat și că e nevoie să profităm de toate oportunitățile de învățare care ne ies în cale”, spune Sorina Alexandru, Marketing Project Manager eJobs România.

 

Masterclass-uri esențiale în HR

După multiple încercări și strategii de a contura o conferință care să răspundă tuturor întrebărilor în HR despre Employer Branding, echipa din spatele evenimentelor HR World a realizat că e nevoie de mai mult decât o singură întâlnire, așa că și-a propus să schimbe ritmul și să transforme conferința într-o serie de masterclass-uri esențiale în recrutare și retenție.

„Ne-am dat seama că e nevoie de un nivel de interacțiune mai mare la evenimentele HR World și că specialiștii în HR sunt curioși. Mulți vor să pună întrebări la finalul discursurilor, iar mult mai mulți așteaptă cu interes să discute cu speakerii separat la sfârșitul conferinței. Vrem să ne adaptăm la nevoile lor, să le oferim șansa de a dezbate mai mult anumite subiecte și de a le înțelege în detaliu. De aceea propunem acest nou format al masterclass-urilor, care să aducă invitații la eveniment mai aproape de speakeri”, povestește Bogdan Badea, CEO eJobs România.

Așa a fost gândit HR World: Brand Makers, primul masterclass dintr-o serie de evenimente dedicate brandului de angajator, care va avea loc pe 6 martie la ARCUB Gabroveni, în București.

 

Academia de Employer Branding

Surpriza adevărată a schimbării evenimentului nu e însă restructurarea propriu-zisă, ci colaborarea cu Universum, experții internaționali în employer branding, invitați pentru prima oară în România să dezvăluie secretele unui brand de angajator de succes, la HR World: Brand Makers.

Universum are peste 30 de ani de experiență în domeniul employer branding-ului și a colaborat cu peste 2000 de companii renumite la nivel de mondial, ajutându-le să își transforme brandurile de angajator. Mai mult, Universum este singura organizație care oferă certificări de „Expert în Employer Branding” la nivel global, contribuind până în prezent la specializarea a peste 1000 de profesioniști în recrutare.

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

„HR World: Brand Makers este primul masterclass dintr-o serie de evenimente care vor face parte din Academia de Employer Branding, creată în colaborare cu Universum. Specialiștii în HR care vor participa la această academie vor primi la sfârșitul cursurilor o acreditare de Expert în Employer Branding, recunoscută la nivel mondial, ceva cu totul nou pentru piața muncii din România”, explică Bogdan Badea.

De 10 ani, tot cei de la Universum publică bine-cunoscutul top Talent Survey – World’s Most Attractive Employers („Cei mai Atrăgători Angajatori din Lume”) în peste 40 de țări, iar toamna aceasta îl va publica, în colaborare cu eJobs.ro, în România, clasând pentru prima oară angajatorii locali conform Indexului Universum al Angajatorului Ideal.

HR World Brand Makers Masterclass

 

HR World: Brand Makers

Așadar, dacă vrei să te numeri printre primii experți acreditați în Employer Branding din țară, atunci cu siguranță te va atrage HR World: Brand Makers, primul masterclass dedicat brandului de angajator.

Guest speaker la eveniment este chiar Global COO-ul Universum, Karl-Johan Hasselström, care are o experiență de peste 20 de ani în domeniu și care vine să ofere insight-uri valoroase despre tendințele globale și regionale în employer branding și despre puterea de diferențiere pe care o are un employer value proposition (EVP) bine definit.

HR World: Brand Makers va avea loc pe 6 martie 2019, la Arcub Gabroveni în București. Taxa de participare la eveniment este de €200, iar până pe 25 februarie 2019 poți profita de oferta early bird de €150. Dacă ești client eJobs, beneficiezi de o reducere suplimentară de 15%, așa că nu uita să menționezi și acest detaliu!

Vrei să participi sau să afli mai multe despre HR World: Brand Makers? Atunci lasă-ți datele în formularul de mai jos, iar echipa HR World te va contacta cu mai multe detalii!

Vrei să afli mai multe despre prima Academie de Employer Branding din România? Lasă-ne datele tale de contactat și îți spunem mai multe!

  Categorii:
  AgendaEmployer Branding

  Proiectul We Are HR, lansat în 2017, își propune să vină în întâmpinarea managerilor și specialiștilor în resurse umane cu cele mai noi tendințe din domeniu și cu o perspectivă diferită asupra proceselor de recrutare, retenție și motivare a talentelor. Atât site-ul cât și revistă omonimă oferă informații esențiale și statistici relevante despre industrie și pun în discuție tehnicile actuale de recrutare, precum și instrumentele și tehnologiile folosite în acest proces și modul în care acestea influențează viitorul unei noi generații de candidați și angajați.

  Leave a Reply

  *

  *