evenimente din Bucuresti
Agenda

Ce evenimente din București și din țară nu trebuie să ratezi în decembrie

HR Agenda

Decembrie nu e este doar luna cadourilor, ci și a evenimentelor, conferințelor dedicate managerilor sau oamenilor care lucrează în HR. Am selectat pentru tine evenimentele din București și din țară pe care nu trebuie să le ratezi luna asta. 

Ce evenimente din București și din țară să nu ratezi!

 

6-9.12

Seminarul Național de Fiscalitate și Contabilitate

Unde: Poiana Brașov

Preț: 1059.10 lei

Înscrieri aici

De ce să mergi: Ca să descoperi subiecte de interes pentru această perioadă precum dividente distribuite în timpul anului, taxarea companiilor, taxarea salariilor sau veniturile extrasalariale. Toate acestea vor fi explicate și exemplificare prin studii de caz.

 

12.12

Healthy Conflict

Unde: București

Preț: 225 euro + TVA

Înscrieri: [email protected]

De ce să mergi: Dacă vrei să înveți să abordezi constructiv conflictele care apar în cursul activității la job, dar și să eviți stresul. În urma acestui curs vei putea să identifici cauzele unui conflict, să le previi și să le elimini. Nu în ultimul rând, vei putea reacționa asertiv la comportamentele agresive.

 

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

12-13.12

București Business Days

Unde: București

Preț: 42,5-202,5 euro

Înscrieri aici

De ce să mergi: Pentru a te pune la curent cu ultimele noutăți, oportunități și modele de business și a afla în ce mod vor afecta trendurile economia și societatea. Totodată, vei putea să-ți dezvolți rețeaua de conexiuni participând la diverse sesiuni de business networking formal sau informal.

 

13.12

Restructurarea firmei – consecințe asupta salariaților

Unde: Online

Preț: 166 lei + TVA

De ce să mergi: Dacă vrei să afli care sunt greșelile pe care le poți face atunci când concediezi un angajat din motive economice, dar și cum le poți evita.

 

Ți-a plăcut articolul? Citește și:

Care au fost cele mai căutate domenii anul acesta?

Cum încurajezi învățarea în echipa ta?

Ce să faci și ce să nu faci pentru a fi un angajator responsabil

Categorii:
Agenda

Face parte din echipa eJobs de circa 5 ani. Perioadă în care scrie despre provocările cu care se confruntă confruntă oamenii de HR, managerii, antreprenorii. Și vine cu soluții concrete/aplicabile pentru acestea. Creionându-le atât prin urmărirea tendințelor de pe piața muncii, cât și prin feedback-ul constant primit atât de la companii & de la candidați. Pasiunea pentru nevoile angajaților și companiilor a descoperit-o în 2014, când a luat contact prima oară cu zona de resurse umane. Ulterior, a ocupat timp de doi ani poziția de editor la Ziarul Financiar.

Leave a Reply

*

*