evenimente bucuresti
Agenda

Descoperă cele mai importante evenimente ale lunii februarie

HR Agenda

Luna februarie vine cu un șir de evenimente de impact la care trebuie să participi. Ți-am pregătit lista cu trainingurile și cursurile de luna asta, de parte ta rămâne să le treci și în agenda ta.

 

Iată ce evenimente din București și din țară nu trebuie să ratezi luna asta!

 

12.02

Seminarul Național de Salarizare

Unde: București

Preț: 698 lei + TVA

Înscrieri aici

De ce să mergi: Dacă vrei să afli mai multe despre cele mai sesibile probleme de salarizare. Printre acestea se numără: salariul minim diferențiat, vechimea în muncă vs stagiul de cotizare, modificările privind regimul zilierilor.

 

14.15.02

TaxEU Forum

Unde: București

Preț: 99-349 euro

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

Înscrieri aici

De ce să mergi: Pentru că este unul dintre cele mai importante evenimente de legislație și fiscalitate și va reuni specialiști din cele mai importante companii de consultanță fiscală. Conferința va oferi soluții pentru provocările legislative și fiscale ale acestui an, aducând în prim-plan modificările și efectele acestora asupra mediului fiscal din România.

 

21-22.02

Recrutare, motivare și evaluare personal

Unde: Cluj

Preț: 800 lei

Înscrieri aici

De ce să mergi: Pentru că vei descoperi soluții pentru a consolida relația dintre membrii echipei, departamentul de HR și manager. Totodată, vei afla informații practice despre recrutare din domenii precum vânzări, HR sau management, cât și cele mai eficiente canale prin care poți să ai impact în business.

 

Ți-a plăcut articolul? Citește și:

Cinci tool-uri pentru managementul timpului în 2019

Cum să planifici și să faci angajări în 2019

Șapte trenduri în HR pentru 2019

Categorii:
Agenda

Face parte din echipa eJobs de circa 5 ani. Perioadă în care scrie despre provocările cu care se confruntă confruntă oamenii de HR, managerii, antreprenorii. Și vine cu soluții concrete/aplicabile pentru acestea. Creionându-le atât prin urmărirea tendințelor de pe piața muncii, cât și prin feedback-ul constant primit atât de la companii & de la candidați. Pasiunea pentru nevoile angajaților și companiilor a descoperit-o în 2014, când a luat contact prima oară cu zona de resurse umane. Ulterior, a ocupat timp de doi ani poziția de editor la Ziarul Financiar.

Leave a Reply

*

*