cursuri online
Agenda

Cursuri online la care poți participa în februarie

Cum să rămâi motivat în procesul de învățare 

Domeniul HR este unul vast, ce conține multe ramuri, de la salarizare, training, dreptul muncii, consultanță, până la recrutarea sau gestionarea echipelor. De aceea, când vine vorba despre  formarea omului de HR, există multe opțiuni de cursuri online. Ca să-ți fie mai ușor să alegi unul potrivit pentru tine, ți-am pregătit câteva traininguri și cursuri online pe care merită să le parcurgi în luna februarie. 

Pe lângă acestea, pentru că știm cât de greu este să-ți menții atenția și motivația pe parcursul procesului de învățare, ți-am pregătit și câteva recomandări pentru a rămâne cu cât mai multe lecții învățate la finalul cursurilor. 

 

Cursuri online pe care nu trebuie să le ratezi în februarie

11-13.02

All in one HR 

Unde: online

Preț: 2.100 lei + TVA

Înscrieri la adresa de e-mail [email protected]

De ce să participi? Dacă vrei să începi o carieră în HR și nu știi dacă ești potrivit pentru acest domeniu, dar și dacă ai o experiență solidă în HR. Vei afla metode eficiente prin care să construiești și să gestionezi procesele de HR, să creezi relații solide în cadrul organizației și strategii bine puse la punct. De asemenea, participanții vor învăța cum să eficientizeze activitățile departamentului de HR și cum să dezvolte brandul de angajator. 

 

22-26.02

Curs inspector resurse umane

Unde: online 

Preț: 800 lei

Înscrieri aici

De ce să participi? Pentru că vei cunoaște principalele prevederi referitoare la legislația muncii și modul de aplicare al acestora. În urma parcurgerii acestui curs, de asemenea, vei ști să întocmești documentele de evidență a personalului și vei cunoaște diferențele dintre diverse tipuri de contracte ce se pot încheia cu salariații. 

Mai mult, vei avea posibilitatea să interacționezi cu alți specialiști din domeniul HR, alături de care vei lucra pe situații concrete din activitățile zilnice ale unui specialist în HR. Examenul final este susținut de reprezentanții Autorității Naționale pentru Calificări și vei obține o diplomă recunoscută de Ministerul Muncii, Ministerul Educației și Autoritatea Națională pentru Calificări. 

 

25-26.02

Salarizare și revisal 

Unde: online 

Preț: 600 lei

Înscrieri aici 

De ce să participi? Pentru că evenimentul se concentrează pe munca în echipă, pe interactivitate și pe implicarea fiecărui participant în procesul de învățare. Aspectele teoretice se vor îmbina perfect cu cele practice, tocmai pentru ca să dobândești un bagaj de cunoștințe pe care să-l aplici chiar în compania la care lucrezi în prezent. 

 

23-25.02

Talent Acquisition. Social Media Tools

Unde: online

Preț: 355.81 euro

Înscrieri aici

De ce să participi? Dacă vrei să obții un model de referință la care să te poți raporta, dar și instrumente practice pentru dezvoltarea și implementarea strategiei de Talent Management. Printre subiectele ce vor fi abordate în cadrul cursului se mai numără: rolul recrutorului în era digitală, dezvoltarea employer branding-ului, inducția noilor angajați și retenția celor actuali. 

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

 

23-28.02

Curs Leadership

Unde: online

Preț: 990 lei

Înscrieri aici

De ce să mergi? Dacă vrei să definești rolul de lider, să înțelegi provocările managementului, dar și să descoperi cum te poți pregăti pentru schimbări. Totodată, participanții vor învăța să aplice corect noi tehnici de people management și cum să creeze o cultură organizațională solidă. 

 

Cum să rămâi motivat atât tu, cât și echipa în procesul de învățare

Pandemia nu a schimbat doar modul în care lucrăm sau ne petrecem timpul liber, ci și felul în care învățăm. Un studiu realizat de Ken Blanchard Companies US, susținut local de Human Invest, spune că, înainte de pandemie, doar 10% dintre programele de învățare se derulau în mediul online, iar anul trecut procentul a trecut de 50%. 

Dacă îți dorești să rămâi motivat, dar și echipa să fie focusată în timpul proceselor de învățare online, e important să ții cont de anumite aspecte. Iată care sunt activitățile pe care le poți întreprinde!

 

Ține-te de program 

Pentru a menține echipa concentrată este nevoie de un program bine pus la punct, pe care fiecare membru să-l respecte. Angajații vor fi mai productivi și mai implicați, dacă vor putea să-și programeze timpul de învățare. Totodată, agenda unui curs online te va ajuta să-ți atingi toate obiectivele de învățare și să nu procrastinezi. 

 

Câteva aplicații care ajută la concentrare

Există multe aplicații care te pot ajuta să rămâi concentrat în timpul unui curs. Spre exemplu, aplicația Freedom poate bloca activitățile de pe laptop în timpul orelor de învățare. O poți folosi atât tu, pentru a rămâne axat pe învățare sau predare, cât și echipa ta. Serene este o altă aplicație utilă. Aceasta, de asemenea, blochează site-urile sau aplicațiile care ar putea să le distragă atenția în timpului unui curs. 

 

Adu-ți aminte care sunt beneficiile pe care le pot obține în urma unui curs online

De multe ori, nu suntem motivați să învățăm, pentru că nu știm exact valoarea pe care o vom obține odată cu dobândirea noilor cunoștințe. Așa că, nu uita să evidențiezi ce vei primi de la un curs online, dar și modul în care te pot ajuta la job noile cunoștințe. Acest lucru este valabil și când vine vorba despre echipă. Spre exemplu, dacă un angajat dorește să avanseze sau să se mute într-un alt departament, s-ar putea ca trainingul sau diverse cursuri online să-i ușureze calea spre obiectivele lui. 

 

Nu uita de pauze 

Atunci când parcurgi cursuri online, s-ar putea să uit că ar trebui să-ți iei câteva minute de respiro. Totuși, acest lucru s-ar putea să nu te ajute, ci din contră să-ți consume foarte multă energie. Asigură-te că nu depășești o oră de lucru, fără o pauză scurtă. Aceasta este o recomandare pentru menținerea bunăstării tale și te va ajuta să revii la studiu cu o perspectivă complet nouă. 

 

 

Ți-a plăcut articolul? Citește și:

Tu ce priorități ai pentru echipa ta în 2021

Confesiuni de lider: cum începi să reconstruiești business-ul

Ce rol are empatia în comunicarea cu angajații

Categorii:
Agenda

Face parte din echipa eJobs de circa 5 ani. Perioadă în care scrie despre provocările cu care se confruntă confruntă oamenii de HR, managerii, antreprenorii. Și vine cu soluții concrete/aplicabile pentru acestea. Creionându-le atât prin urmărirea tendințelor de pe piața muncii, cât și prin feedback-ul constant primit atât de la companii & de la candidați. Pasiunea pentru nevoile angajaților și companiilor a descoperit-o în 2014, când a luat contact prima oară cu zona de resurse umane. Ulterior, a ocupat timp de doi ani poziția de editor la Ziarul Financiar.
2 Comments on this post.
 • Monica
  3 February 2021 at 6:40 pm
  Leave a Reply

  Buna! As fi interesata sa stiu daca exista vreun top al firmelor care fac cursuri de HR si salarizare astfel incat sa aleg programul cu cel mai bun trainer. De exemplu, m-am uitat la Atelierele Ilbah si Colorful si nu stiu ce ar fi indicat sa aleg dintre cele doua. Imi puteti oferi o parere in privinta lor?

  • Steluța Năstase-Lupu
   5 February 2021 at 10:53 am
   Leave a Reply

   Bună, Monica,

   Nu deținem un astfel de top. Oferim doar recomandări ca în articolul de față. eJobs, de exemplu, pe partea de training are Academia de Employer Branding https://employerbrandingacademy.ejobs.ro/

  Leave a Reply

  *

  *