evenimente
Agenda

Ce evenimente nu trebuie să ratezi luna asta

HR Agenda iulie 2018

Știm că următoarea perioadă vine cu concedii și vacanțe, însă sperăm ca printre acestea să-ți faci timp să ajungi la câteva evenimente care se vor desfășura în luna iulie și pe care nu ar trebui să le ratezi.

 

17.07

Webinar „Protecția datelor personale la locul de muncă” – ediția a II-a

Unde: În fața calculatorului

Preț: 197.54 de lei

Înscrieri aici

De ce să mergi: Pentru că vei avea posibilitatea să afli ce întrebări sunt admise/interzise la interviul de angajare prin prisma prevederilor GDPR, în ce condiții pot fi utilizate camerele de luat vederi în firmă sau cum se face diferența între datele personale cu adevărat necesare angajatorului și cele inutile. De asemenea, vor fi discutate perioada în care poți păstra datele personale ale salariaților și care este procedura de ștergere / revizuire.

 

19.07

„Cum să operați eficient și fără greșeli în ReviSal”

Unde: București

Preț: 500 de lei

Înscrieri aici

De ce să mergi: Dacă vrei să afli diverse funcționalități ale aplicației ReviSal, noutăți legislative de care să ții cont când o folosești, dar și procedura de completare cu informații noi. Colocviul îți permite să eviți diverse erori, dar te va ajuta să-ți faci și o imagine de ansamblu, precisă și detaliată, a lucrurilor pe care trebuie să le știi astăzi despre ReviSal.

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

 

20-21.07

Curs de Manager de Resurse Umane

Unde: București

Preț: 800 de lei

Înscrieri aici

De ce să mergi: Pentru că este unul dintre cele mai importante cursuri dedicate oamenilor care activează în HR sau care se pregătesc s-o facă. Cursanții vor învăța metodele de selecție a personalului, de organizare a interviurilor și metoda de testare a abilităților candidaților. Cursul se finalizează prin susținerea unui examen, iar diploma obținută este autorizată de către Ministerul Muncii și Ministerul Educației.

 

25-29 iulie

„Protecția datelor cu caracter personal”

Unde: Constanța

Preț: 860 lei

Înscrieri aici

De ce să mergi: Pentru că obiectivul principal al acestui curs este să familiarizeze participanții într-un mod rapid și practic cu noile reglementări și cerințe în materie de protecția datelor și să gestioneze cu succes riscurile asociate protecției datelor cu caracter personal.

Categorii:
AgendaEvenimente

Face parte din echipa eJobs de circa 5 ani. Perioadă în care scrie despre provocările cu care se confruntă confruntă oamenii de HR, managerii, antreprenorii. Și vine cu soluții concrete/aplicabile pentru acestea. Creionându-le atât prin urmărirea tendințelor de pe piața muncii, cât și prin feedback-ul constant primit atât de la companii & de la candidați. Pasiunea pentru nevoile angajaților și companiilor a descoperit-o în 2014, când a luat contact prima oară cu zona de resurse umane. Ulterior, a ocupat timp de doi ani poziția de editor la Ziarul Financiar.

Leave a Reply

*

*