evenimente
Agenda

Câteva evenimente pe care nu trebuie să le ratezi în luna iunie

HR Agenda

Dacă lucrezi în domeniul resurselor umane sau ești manager, atunci trebuie să fii la curent cu ultimele tendințe din piață. We are HR îți vine în ajutor cu mai multe detalii despre câteva evenimente care se vor desfășura în această lună și pe care nu trebuie să le ratezi.

Câteva evenimente din luna iunie

 

12.06

IT Recruitment

UNDE: București (RO)
PREȚ: 325 euro + TVA
ÎNSCRIERI: [email protected]
DE CE SĂ MERGI: Pentru că vei afla mai multe despre cum să construiești o strategie de research pentru recrutarea candidaților din IT, unde să-i cauți mai eficient și care sunt canalele alternative de research în social media. De asemenea, dacă vii cu o poziție în IT pentru care vrei să înveți noi metode de research, la final vei pleca cu o listă de candidați.

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

 

20-12.06

HR360 Summit 2018

UNDE: Viena (AT)
PREȚ: 1.499-2.399 euro
INSCRIERI AICI
DE CE SĂ MERGI: Dacă vrei să afli cum se pregătesc oamenii de HR la nivel internațional pentru mediul din ce în ce mai digitalizat. Evenimentul va reuni specialiștii în HR care duc transformarea domeniului la un alt nivel. Vei avea la dispoziție studii de caz din care vei putea obține o mulțime de noi perspective asupra dezvoltării HR-ului.

Categorii:
Agenda

Editor // Absolventă de Relații Economice Internaționale (ASE Bucureşti), scrie de peste patru ani despre provocările cu care se confruntă piața muncii. Pasiunea pentru nevoile angajaților și ale companiilor a descoperit-o în 2014, când a luat contact prima oară cu HR-ul. Ulterior, a ocupat poziția de editor la Ziarul Financiar.

Leave a Reply

*

*