Recrutare

Cu Candidate Fitness ocupi rapid posturi vacante

Redescoperă sortarea inteligentă a aplicanților de la eJobs

Primăvara aceasta ne-am confruntat cu o situație pe care nu am fi putut să o anticipăm prea ușor. Pandemia de coronavirus s-a tradus printr-o mulțime de dificultăți pentru companii. Unele au fost nevoite să își reducă personalul și să își înghețe activitatea. Altele s-au trezit cu demisii de la angajați speriați din cauza virusului și, implicit, cu posturi vacante neașteptate. Pe lângă toate astea mai sunt, desigur, și organizațiile care căutau să angajeze înainte de pandemie, care au recrutat cu dificultate în această perioadă. 

În alte cuvinte, ne aflăm în fața unui număr surprinzător de mare de posturi vacante pe care suntem nevoiți să le ocupăm rapid ca să ne ajutăm companiile să prindă din nou viteza pe care o aveau înainte de pandemie. Dar cum facem asta cât mai eficient? Simplu, cu ajutorul algoritmului inteligent de sortare a aplicanților, creat anul trecut de eJobs, Candidate Fitness.

 

Ai cu 67% mai mulți aplicanți relevanți

În mod ironic, se pare că reducerile de personal care au început acum două luni au produs și un efect benefic pentru angajatorii care recrutează în acest moment, fiind mult mai mulți candidați care își caută un loc de muncă. Pe eJobs.ro, spre exemplu, numărul aplicanților a crescut cu 67% față de luna anterioară, ceea ce înseamnă că ai toate șansele să găsești oamenii de care ai nevoie în următoarea perioadă. 

Mai mult decât atât, datorită algoritmului Candidate Fitness, salvezi și foarte mult timp în procesul de recrutare. Ca să înțelegi mai bine cum funcționează, imaginează-ți că e un asistent care îți ia pe rând fiecare CV, îl analizează în detaliu și apoi îți face o listă cu toți candidații tăi în ordinea relevanței. Desigur, și tu știi să faci asta, dar nu-i așa că e o activitate care devine extrem de obositoare după câteva CV-uri? În special când știi că ai o mulțime de posturi vacante de ocupat? Acum poți uita cu totul de munca asta robotică pentru că algoritmul Candidate Fitness de la eJobs face această sortare instantaneu.

sortare aplicanți Candidate Fitness

Ce înseamnă asta pentru tine? Înseamnă că nu mai trebuie să investești multe ore de muncă trecând prin fiecare CV și înseamnă că poți să recrutezi rapid candidații activi potriviți, înainte ca aceștia să fie recrutați de alte companii. 

 

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

Asistentul tău personal de posturi vacante mai știe și alte trucuri

Algoritmul Candidate Fitness face parte dintr-un arsenal mai amplu de instrumente oferite de eJobs în mod gratuit tuturor recrutorilor care publică anunțuri la ei pe site. Pentru a te ajuta să ajungi și mai ușor la candidații relevanți, platforma de joburi îți distribuie anunțurile pe e-mail tuturor specialiștilor potriviți pentru posturile scoase la bătaie. În plus, tot prin machine learning, eJobs a dezvoltat un motor de căutare inteligent, care le livrează candidaților joburile tale chiar și atunci când caută numai termeni similari cu ce ai scris tu în anunț. 

Toate aceste inovații te ajută pe tine să ajungi mai ușor la oamenii de care ai nevoie, în special în această perioadă tumultuoasă, când vrei să-ți atingi cât mai rapid obiectivele în recrutare. Spune adio orelor întregi petrecute citind CV-uri și recrutează cu încredere pe eJobs.ro

 

Recrutează cu Candidate Fitness

 

Ți-a plăcut articolul? Citește și:

Piața muncii – ce se întâmplă după ReStart?

Acum poți să faci interviu de angajare video

Criza economică sau cum se vor schimba regulile jocului în recrutare

Categorii:
Recrutare

Lucrează de 10 ani în Marketing & Advertising, orientându-se mai degrabă pe ceea ce poate face acest domeniu pentru Industria de Recrutare. După ce a finalizat un masterat în Antropologie la Central European University, a realizat că e fascinată de felul în care se creează adevărate comunități în interiorul companiilor. De aici a pornit pasiunea pentru People Management & Company Culture, o pasiune pe care a transformat-o în job în cadrul echipei eJobs România, devenind chiar Specialist acreditat în Brandingul de Angajator în 2019, după ce a absolvit Academia de Employer Branding al Universum Global.

Leave a Reply

*

*