interviu de angajare
Uncategorized

Acum poți să faci interviu de angajare video

Află cum îl programezi online!

În noul context social, compania ta probabil că a limitat interviurile față în față și a trecut la munca remote. Este și măsura pe care au luat-o aproximativ 25% dintre companii care au trimis angajații să lucreze de acasă și au introdus măsuri clare pentru a reduce sau chiar a elimina riscul unor posibile îmbolnăviri cu noul virus, COVID-19. Chiar și în această formă de  lucru, relativ nouă pentru unii, știm cât de important este ca activitatea să nu încetinească. De aceea îți punem la dispoziție o nouă funcționalitate pe eJobs.ro Interviul Video.

 

Testează interviul video

 

Este măsura la îndemână, dar și foarte practică, la care poți apela, ca metodă de protecție împotriva virusului COVID-19. „Toată lumea este conștientă că trebuie să acționăm calm, dar foarte responsabil în această perioadă, de aceea astfel de soluții alternative trebuie găsite în timp real. Ne așteptăm ca angajatorii să îl folosească, de acum, cu preponderență. Și pentru candidați este un impuls. Au mai mult curaj să aplice și participă la interviuri mai relaxați. Inclusiv noi, în eJobs, am început să îl folosim pentru că este foarte util și ne ajută să salvăm timp”, spune Bogdan Badea, CEO eJobs România.

 

Iată ce trebuie să faci pentru a programa un Interviu de angajare Video:

  1. Intră pe CV-ul candidatului cu care dorești să porți o conversație
  2. Dă click pe butonul „Programeaza interviu” aflat deasupra CV-ului în partea dreaptă a ecranului
  3. Alege data și ora interviului
  4. Lasă-i un mesaj personalizat candidatului
  5. Bifează opțiunea „Creeaza interviu video”
  6. Și trimite invitația

Candidatul va primi pe e-mail invitația la interviu, împreună cu linkul care trebuie accesat pentru a purta interviul video. După ce candidatul va confirma interviul, vei primi pe e-mail linkul către videoconferință, dar îl vei regăsi și în calendarul tău de interviuri pe eJobs.roVideo interviul este o funcționalitate care poate fi accesată, gratuit, din contul tău de client de pe eJobs.ro. 

 

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

Ce avantaje îți aduce un interviu de angajare video

Acum ai ocazia de a scurta procesele de recrutare, timpul dedicat fiecărui interviu și, implicit, timpul de răspuns la acesta. Pe termen lung, vei constata poți atrage mai ușor și mai repede talentele în companie: „Lucrurile se schimbă de la o zi la alta, asta este cert, însă business-urile trebuie să rămână în picioare, așa că toată lumea se gândește la soluții dinamice, astfel încât activitatea de zi cu zi să aibă cât mai puțin de suferit. Pentru noi, interviul de angajare video înseamnă timpi de reacție foarte scurți, soluții implementate imediat și de care să poată beneficia oricare dintre cei peste 9.000 clienți activi pe care îi avem”, mai spune Bogdan Badea.

 

Testează interviul video

 

Ți-a plăcut articolul despre interviu de angajare video? Citește și:

Cum aduci cu 40% mai mulți candidați la interviu cu un anunț de angajare

Cum te asiguri că vizualizezi cele mai bune CV-uri

 

Categorii:
Uncategorized

Proiectul We Are HR, lansat în 2017, își propune să vină în întâmpinarea managerilor și specialiștilor în resurse umane cu cele mai noi tendințe din domeniu și cu o perspectivă diferită asupra proceselor de recrutare, retenție și motivare a talentelor. Atât site-ul cât și revistă omonimă oferă informații esențiale și statistici relevante despre industrie și pun în discuție tehnicile actuale de recrutare, precum și instrumentele și tehnologiile folosite în acest proces și modul în care acestea influențează viitorul unei noi generații de candidați și angajați.

Leave a Reply

*

*