Premium Video, un anunt de angajare cu care atragi talentele
Recrutare

Cum aduci cu 40% mai mulți candidați la interviu cu un anunt de angajare

Încearcă Premium Video!

Aproximativ 77 de secunde petrece pe un anunt de angajare un potențial candidat. Iar timpul în care acesta se decide dacă respectivul loc de muncă e potrivit pentru el e chiar mai scurt. Conform aceluiași studiu realizat în 2013 de TheLadders el este doar 50 de secunde. Cum îi poți câștiga atenția în mai puțin de un minut, dar și cum poți crește șansele ca acesta să ajungă la un interviu? Mergând pe varianta unui Premium Video, cea mai nouă formulă de anunt de angajare propusă de eJobs, care are totodată și o rată de succes sporită.

Obții o medie de 350 aplicanți/anunt de angajare

Iar pe lângă acest număr crescut de aplicanți și rata de prezență la interviu poate ajunge până la 40%. Care ar putea fi explicația pentru atractivitatea lor? Cei care aplică pentru un job și-ar dori să afle încă din anunțul de angajare cum ar fi dacă s-ar angaja în compania respectivă.

Într-un Premium Video poți include imagini ale spațiului de lucru, modul în care interacționează angajații și evenimentele care se desfășoară în cadrul companiei. Acest tip de anunțuri ajută potențialii candidați să stabilească cu ușurință dacă angajatorul oferă un mediu care se potrivește stilului lor de lucru și apreciază transparența acestuia.

Apari pe prima pagină eJobs cu anunțul tău

Nu numai că vei recruta eficient, dar îți vei și promova brandul de angajator cu cel mai nou și cel mai performant anunț de angajare eJobs! Iar acest tip de anunț va fi postat pe prima pagina eJobs pentru a se bucura de vizibilitate în rândul candidaților. Totodată, prin intermediul Premium Video, aplicanții pot fi direcționați către un site extern.

 

Și mai multă vizibilitate

Iar beneficiile care țin de promovarea Premium Video continuă cu promovarea în rețeaua extinsă de media eJobs, pe website-uri partenere și în social media. Pentru că ne dorim ca mesajul tău să ajungă negreșit la cei pe care vrei să-i recrutezi. Poți folosi un video deja creat și găzduit pe YouTube/Vimeo sau, dacă ai nevoie de asistență cu producția unui astfel de material, poți apela cu încredere la echipa noastră bifând atunci când completezi formularul de mai jos opțiunea “Am nevoie de asistență cu producția video-ului meu”.

 

Încearcă Premium Video acum!

  Am nevoie de asistență cu producția video-ului meu

  Exemple de clipuri ale companiilor care au testat Premium Video

  Pe eJobs găsești deja astfel de Premium Videos care ne întăresc convingerea că ele reprezintă o soluție inovatoare și eficientă de a atrage talente, pe o piață în care recrutarea s-a transformat într-o misiune imposibilă. Un anunt de angajare în format video ar trebui să spună o poveste despre angajator și să inspire aplicanții. Aceștia din urmă își doresc să lucreze pentru angajatori cu valori similare cu ale lor.

  Așa că atunci când creați un anunț de job luați în calcul acest aspect și prezentați misiunea, viziunea și valorile de bază ale organizației. Acest lucru îi va ajuta pe candidați să stabilească dacă respectivul loc de muncă ar fi potrivit pentru nevoile și obiectivele lor. De exemplu, potrivit unui studiu din 2014 realizat de Brookings Institution, 63 % dintre mileniali au considerat că este important pentru companii să aibă un impact social pozitiv. Mai jos găsiți câteva exemple de Premium Videos existente deja pe platforma eJobs.

  PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

  Inspiră-te în realizarea unui clip de succes

  Dacă nu ai încă un material video pe care să-l folosești în cadrul acestui tip de anunț și ești în căutarea unor idei care să funcționeze, care să atragă cei mai buni candidați, poți arunca o privire și pe clipurile care s-au bucurat de succes în străinatate. Clipul celor Dun and Bradstreet ne-a cucerit prin autenticitatea sa, cel de la EllisDon oferă o mulțime de informații esențiale, iar în video-ul Xilinx aflăm despre beneficiile pe care le apreciază angajații în cadrul companiei și-n plus ai parte de un tur complet prin spațiul cool de lucru.

  Vrei și tu Premium Video? Înscrie-te acum!

   Am nevoie de asistență cu producția video-ului meu

   Ți-a plăcut acest articol? Citește și:

   Cum te asiguri că ai un brand de angajator puternic în 2020

   Cum te asiguri că vizualizezi cele mai bune CV-uri

   Categorii:
   Recrutare

   Managing Editor // Absolventă a Facultății de Administrarea Afacerilor din cadrul Academiei de Studii Economice București a dat în 2008 de gustul jurnalismului și, de atunci până în prezent, încearcă să combine latura practică, realistă, insuflată de facultate, cu cea magico-escapistă a scrisului. La We Are HR și eJobs este atât ochiul critic, analitic, cât și creator de conținut. Iubește în special interviurile realizate cu lideri, antreprenori și specialiști în HR care-i oferă o altă perspectivă, una extrem de aplicată, asupra pieții muncii.

   Leave a Reply

   *

   *