evenimente-octombrie
Agenda

Uite lista de evenimente pe care nu trebuie să le ratezi în octombrie!

HR Agenda

Oamenii de HR, managerii sau antreprenorii sunt cei care învață continuu, care sunt la curent cu schimbările și trendurile din piața muncii. Astfel că, luna octombrie vine cu un șir de evenimente care nu trebuie să-ți scape. Ți-am pregătit lista cu cele mai importante evenimente, iar tu trebuie doar să ți le treci în agendă pe cele care te vizează direct. 

 

Cele mai importante evenimente din octombrie

9-10.10

Visionary HR

Unde: Brașov

Preț: 165 euro + TVA

Înscrieri aici

De ce să mergi: pentru că evenimentul va genera discuții interesante privind modul în care digitalizarea, inteligența artificială, învățarea automată și tehnologiile actuale schimbă profund practicile de management în departamentul de HR și modul în care putem crea un viitor centrat pe oameni.

 

9-13.10

Curs Leadership

Unde: Iași

Preț: 790 lei 

Înscrieri aici

De ce să mergi: dacă vrei să devii un lider reamarcabil. Cursul abordează provocările esențiale cu care se confruntă liderul de astăzi și vine cu soluții pentru ele. Vei mai învăța cum să aplici corect tehnicile de people management precum motivarea, delegarea, feedback-ul sau coaching-ul, dar și cum să crești nivelul de implicare al angajaților. 

 

14.10

Seminarul Național de Salarizare și Contribuții 

Unde: București 

Preț: 940,1 lei

Înscrieri aici 

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

De ce să mergi: pentru că vei afla mai multe despre modificările salarizării și impactul acestora în politicile de stabilire a drepturilor salariale, regimul fiscal și declarativ al salariilor din domeniul construcțiilor, modificarea Codului Fiscal, dar și aspectele ce privesc concediile. 

 

24.10

HR Summit

Unde: Cluj-Napoca

Preț: de la 59 euro + TVA 

Înscrieri aici

De ce să mergi: dacă îți dorești să afli cum poți recruta mai eficient, dar și cum poți să-ți ușurezi munca prin folosirea tehnologiei. „Connect. Use. Lean. Enjoy” este tematica evenimentului din acest an la care sunt așteptați peste 200 de manageri, CEO și traineri. Vei asista la speech-uri, workshop-uri practice și vei descoperi o zonă expozițională în care sunt prezentate noi soluții de automatizări și softuri care te ajută în activitatea zilnică.

 

29.10

Seminarul Național de Legislația Muncii

Unde: București

Preț: 952 lei

Înscrieri aici

De ce să mergi: dacă vrei să fii la curent cu noutățile legislative, să găsești soluții la provocările cu care te confrunți și să afli mai multe despre cele mai controversate probleme privind concediile. Mai mult, participanții vor afla mai multe despre răspunderea disciplinară (cercetare disciplinară, sancțiuni sau ce reacție ar trebui să aibă un angajator care constată că s-a săvârșit o abatere). 

 

 

Ți-a plăcut articolul? Citești și:

Cele mai căutate domenii de către candidați

O altă față a leadership-ului

Departamentul de resurse umane – între percepție și realitate

Categorii:
Agenda

Face parte din echipa eJobs de circa 5 ani. Perioadă în care scrie despre provocările cu care se confruntă confruntă oamenii de HR, managerii, antreprenorii. Și vine cu soluții concrete/aplicabile pentru acestea. Creionându-le atât prin urmărirea tendințelor de pe piața muncii, cât și prin feedback-ul constant primit atât de la companii & de la candidați. Pasiunea pentru nevoile angajaților și companiilor a descoperit-o în 2014, când a luat contact prima oară cu zona de resurse umane. Ulterior, a ocupat timp de doi ani poziția de editor la Ziarul Financiar.

Leave a Reply

*

*