cadouri online si surprize pentru echipa ta
Beneficii

Cadouri online și surprize pentru echipa ta indiferent de context

Pentru că nu strică să ai și un Plan B!

Poate petrecerile de birou în formulă completă și teambuildingurile au fost amânate în cazul multor companii. Însă bugetul pe care îl alocai pentru aceste activități ar trebui totuși folosit pentru a le transmite oamenilor din echipă că bunăstarea lor emoțională constituie un subiect de interes pentru organizație. Mai jos ai câteva idei de surprize pe care le poți face indiferent de ocazie: zi de naștere sau sărbători legale.

 

Spa la domiciliu

Ai de pregătit o surpriză pentru colege? Dacă-n alți ani le organizai o vizită în grup la spa, poate acum le poți surprinde cu un wellness box în care să regăsească toate cele necesare relaxării: lumânări parfumate, produse beauty inspirat alese, o selecție de ceaiuri și poate și o carte motivațională.

Pentru cea din urmă găsești idei în articolul 5 titluri care-ți vor insufla curaj în carieră!

 

Home Office 2.0

E clar că, până în acest moment, cu toții ne-am găsit un colțișor de casă în care ne-am stabilit biroul, dar un mic upgrade e mereu bine-venit! Ideea de a le trimite angajaților un voucher ce le permite să-și facă biroul de acasă mai confortabil arată cât de mult contează pentru companie felul în care se simt atunci când lucrează. O astfel de idee merită folosită și în cazul în care compania din care faci parte a optat pentru un model de lucru hibrid.

 

Surprize DIY

Vrei să împuști doi iepuri dintr-o lovitură? Adică să aduci o mică rază de soare în viața fiecărui om din echipă, dar și să încurajezi interacțiunea între colegi? Te poți orienta către un kit de grădinărit care să presupună plantarea unor semințe de flori ce simbolizează un nou început sau construirea unui terariu cu plante suculente în timpul unui meeting. Iar o dată cu revenirea completă la birou, acestea pot fi aduse de fiecare coleg în parte pentru un plus de culoare la locul de muncă.

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

 

Petrecerea de acasă

Vrei să celebrezi un moment important pentru companie, dar nu e încă potrivit să aduci chiar toți oamenii dintr-o echipă laolaltă? Poate le poți trimite acasă câte un party kit care să includă, pe lângă licori atent selecționate, gustări locale și mici accesorii vestimentare specifice unei petreceri cu care să se costumeze. Muzica poate fi asigurată de un DJ care să mixeze live și online pentru toți oamenii tăi. Vrei să plusezi? Poți premia diverși angajați în cadrul acestui eveniment inspirându-te de la Oscarurile din acest an sau de la Globurile de Aur!

 

Ți-a plăcut acest articole despre cadouri online pe care te poți baza la greu? Citește și:

Teme de lectură pentru lideri

Avem sau nu nevoie de scop?

3 documentare care ridică moralul echipei

Ce spune reacția înainte de plecarea în vacanță despre jobul tău actual

 

Categorii:
BeneficiiUpdate

Managing Editor // Absolventă a Facultății de Administrarea Afacerilor din cadrul Academiei de Studii Economice București a dat în 2008 de gustul jurnalismului și, de atunci până în prezent, încearcă să combine latura practică, realistă, insuflată de facultate, cu cea magico-escapistă a scrisului. La We Are HR și eJobs este atât ochiul critic, analitic, cât și creator de conținut. Iubește în special interviurile realizate cu lideri, antreprenori și specialiști în HR care-i oferă o altă perspectivă, una extrem de aplicată, asupra pieții muncii.

Leave a Reply

*

*