carti de citit
Idei

Teme de lectură pentru lideri

3 carti de citit în următoarea perioadă

Managerii sunt cei pe care îi admiră și îi urmează oamenii dintr-o companie. Dincolo de a le oferi diverse soluții pentru îmbunătățirea sănătății emoționale, aceștia trebuie să se preocupe și de propriul echilibru, pentru a fi un veritabil exemplu pentru restul echipei. Lectura îți poate fi un aliat bun în acest demers. Iată câteva carti de citit în următoarea perioadă!

 

Trei carti de citit în următoarele luni

Emotional Agility, de Susan David

carti de citit

Bazându-se pe cele peste 20 de cercetări, dar și pe propriile experiențe, psihologul Susan David a inițiat o nouă modalitate prin care îți poți controla vocea interioară și îți poți atinge obiectivele profesionale și personale. Autoarea cărții a descoperit că, indiferent de cât de creativi sunt oamenii sau ce tip de personalitate au, modul în care își văd lumea interioară le influențează drumul către scopurile lor. Este o lectură obligatorie dacă vrei să înveți să faci față mai bine crizelor, schimbărilor și să nu mai repeți anumite modele eronate de reacție.

 

I Want To Be Confident, de Harriet Griffey

carti de citit

În lumea virtuală în care trăim, mai ales de când a venit pandemia, ne-am transformat în persoane mai puțin sociabile, care se confruntă și cu un nivel ceva mai scăzut al încrederii în sine. Harriet Griffey prezintă modalități practice prin care îți poți îmbunătăți încrederea, astfel încât să poți comunica mai ușor cu cei din jur și, totodată, să iei cele mai bune decizii.

 

Be Calm, de Jill Weber

carti de citit

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

Odată cu schimbările bruște și incertitudinea care a însoțit pandemia, a crescut și nivelul de stres în rândul echipelor. Iar unele situații pot părea mai înfricoșătoare decât sunt în realitate. Acest volum este dedicat celor care doresc să-și reducă simptomele anxietății și să gestioneze mai bine stresul cu care se confruntă la locul de muncă.

 

Ți-a plăcut articolul? Citește și:

Cărți care te ajută să-ți atingi obiectivele

Avem sau nu nevoie de scop?

3 documentare care ridică moralul echipei

Categorii:
IdeiLeadership

Leave a Reply

*

*