3 documentare care ridică moralul echipei
Coronavirus

3 documentare care ridică moralul echipei

O binemeritată porție de relaxare

Folosește-te de newsletter-ul trimis periodic de companie pentru a strecura în el și câteva sugestii de documentare ce îmbunătățesc starea de spirit a oamenilor! Iată doar câteva dintre titlurile captivante care aduc garantat și zâmbetul pe buze:

 

Expedition Happiness (2017)

Documentarul prezintă aventura unui tânăr cineast german plecat în road trip într-un autobuz școlar renovat, împreună cu iubita sa, muzician de profesie, și câinele lor drag. Ce este minunat la această producție e că se folosește o abordare intimă și simplă pentru surprinderea călătoriei din Alaska până la vârful sudic al Mexicului, ceea ce îi adaugă extrapuncte la capitolul realism. Acest documentar este o evadare excelentă într-o perioadă în care vacanțele lungi au fost pentru mulți dintre noi un lux, dar și un imbold de a părăsi periodic zona de confort pentru a avea parte de escapade cu adevărat memorabile.

 

Happy (2011)

Mizând pe un mix atractiv între cercetări științifice și povești umane fascinante, realizatorii acestui documentar explorează unele dintre rădăcinile imateriale ale fericirii. Pe parcursul acestui proces, ei arată cum, deși nu există o formulă universală pentru obținerea ei, toată lumea poate deveni mai fericită. Cu subiecți care variază de la un șofer indian de ricșă la un surfer brazilian în vârstă de 60 de ani, filmul beneficiază de varietatea imensă de experiențe pe care le trece sub lupă. Un astfel de documentar credem că va constitui și un excelent subiect de discuție pentru un viitor meeting informal.

 

The Minimalists: Less Is Now (2020)

Nu există un moment mai bun pentru a-ți lua un moment de respiro în care să înveți să trăiești o viață cu mai multă satisfacție în aceste vremuri incerte. Iar acest documentar disponibil pe Netflix este ghidul perfect pentru un astfel de demers. Joshua Fields Millburn și Ryan Nicodemus îi vor conduce pe oamenii din echipa ta într-o călătorie iluminatoare, ce explorează beneficiile trăirii unui stil de viață minimalist, explicând, în același timp, de ce eliminarea dezordinii din viață poate ajuta la crearea de spațiu suplimentar pentru pasiunile adevărate. Numai bun de văzut în weekend!

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

 

Bonus: Dacă le-a plăcut cel de-al treilea documentar, le poți recomanda și Minimalism: A Documentary About the Important Things (2015). Tot cu Joshua Fields Millburn și Ryan Nicodemus în rolurile principale!

 

Ți-a plăcut acest articol ce prezintă documentare numai bune de recomandat echipei? Citește și:

Cărți care te ajută să-ți atingi obiectivele

Concediu de odihnă. Cum îl acorzi corect din punct de vedere legal

Ce e de făcut când îți lipsește motivația la job

Categorii:
CoronavirusHR TrendsUpdate

Managing Editor // Cu un background economic, a dat în primul an de job de gustul jurnalismului și, de atunci până în prezent, încearcă să combine latura practică, realistă, insuflată de facultate, cu cea magico-escapistă a scrisului. La We Are HR și eJobs este atât ochiul critic, analitic, cât și creator de content.

Leave a Reply

*

*