beneficii
Beneficii

Surprinde-i cu beneficii variate, ușor de personalizat (P)

Prin adaptare câștigi o echipă motivată

Biroul de lucru din ultimul an și jumătate a fost poate oriunde, în casă, pe terasă sau departe de oraș. Și dacă în 2019, lucrul remote era poate o excepție acum e deja o regulă căreia merită să ne adaptăm și să regândim beneficiile pentru colegi. În locul sesiunilor de masaj de la birou sau în locul unui Happy Friday cu gustări, poți alege beneficii mai flexibile și mai variate care să nu depindă de o oră sau de un loc, ci de o dispoziție a colegilor de a alege ceva pentru ei sau pentru cei dragi atunci când au timp și anumite dorințe în plan personal și profesional. Un studiu IBM, realizat în ianuarie 2021, pe 14.000 respondenți din 9 țări arată ce ar trebui să ofere angajatorii pentru a-și ține oamenii aproape. În topul preferințelor angajaților sunt: echilibrul job -viață personală (51%), oportunitățile de avansare în carieră (43%), compensațiile și beneficiile (41%).

Elefant.ro a lansat recent Elefant Corporate, prin care oferă companiilor servicii personalizate și consultanță de beneficii și cadouri, precum și soluții optime pretabile nevoilor fiecărui business. Călin Spiridon, Marketing Manager la Elefant.ro îți spune cum poți personaliza beneficiile pentru echipa ta și cum îți poți surprinde colegii de Sărbători, oferindu-le acces la mai multe tipuri de carduri cadou și programe de beneficii.

Cere oferta Elefant.ro pentru compania ta

 

Calin Spiridon - Marketing Manager Elefant.ro

Călin Spiridon, Marketing Manager Elefant.ro

 

Ce v-a motivat să lansați anul acesta servicii dedicate companiilor?

Companiile au avut un ritm accelerat în dezvoltarea beneficiilor pentru angajați chiar și pentru evenimente corporate și în condițiile actuale. Din acest motiv am decis să fim alături de ei, prin acest canal B2B.

 

Cum ați identificat nevoile și așteptările companiilor în zona de motivare a colegilor?

Cred că se simte o nevoie a companiilor să ofere beneficii cât mai variate angajaților. Iar elefant.ro oferă varietate în alegerea produselor. De aici și nevoia unui parteneriat cu noi.

 

Ce beneficii aduc angajatorilor serviciile B2B Elefant.ro? Care este feedback-ul primit din partea acestora?

Câștigă timp, primind detaliile și informațiile necesare nevoilor lor direct de la Key Account Managerul dedicat, au transport gratuit oriunde în România, iar pentru rulaje constante și volume mari de achiziții, pot beneficia, în baza unui contract, de plată ulterioară. De asemenea, companiile se bucură de discounturi personalizate.

Contractele încheiate până acum au fost de succes pentru ambele părți. Cerințele au venit mult din zona de multicategory și am putut sa îndeplimim cerințele avute de partenerii noștri livrând la timp cantitatea promisă.

 

Cum își pot surprinde companiile angajații de Sărbătorile de Iarnă, folosind serviciile Elefant.ro? Pentru ce alte ocazii/sărbători oferiți suport companiilor în găsirea beneficiilor potrivite?

În primul rând, după cum bine știm, Sărbătorile sunt despre cadouri și în special cadouri pentru copii. Pentru a-ți surprinde colegii, poți alege Cardul Cadou cu 6 luni de valabilitate, care poate fi alimentat cu orice sumă de la 50 la 3.000 RON. Există mai multe tipuri de carduri cadou, de culturalizare  – special pentru zecile de mii de titluri care se regăsesc în portofoliul elefant.ro, jucării, Zde naștere, premiere, Fashion, Customizabil.

La noi pot găsi coșuri de cadouri prin care își pot surprinde partenerii, vouchere pentru angajați care au astfel posibilitatea de a-și alege produsele preferate, reduceri la zeci de mii de titluri de carte, o gamă largă de produse de birou și protocol, iar pentru copii avem o varietate de jucării.

 

Ce pași trebuie să parcurgă angajatorul pentru a oferi colegilor beneficii pe Elefant.ro?

Cel mai simplu accesează zona de corporate de la noi din site și completează formularul. Ne pot scrie inclusiv pe adresa de support sau o pot contacta direct pe colega mea, Anda Molea – [email protected]

 

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

Care sunt indicatorii succesului pentru proiectul B2B?

Cel mai important pentru noi este să avem parteneri care să fie super mulțumiți de calitatea serviciilor oferite. Daca acest lucru se întâmplă, putem să discutăm de un parteneriat pe termen lung cu volume mari și cred că asta contează cel mai mult pentru orice companie: fidelizarea. În asta consta succesul nostru.

 

Ce impact vă propuneți să aveți în comunitate, în special când vine vorba de susținerea lecturii?

Avem în acest moment un proiect cu debasm.ro care ajută bibliotecile din satele și comunele care au nevoie de cărți, precum și workshop-uri pentru copii. De sărbători, am donat către patru asociații cărți și jucării.

 

Ce planuri de extindere a serviciilor B2B aveți pentru 2022?

Ne dorim să fim cât mai prezenți în alegererile companiilor când vine vorba de serviciile noastre. De aceea vrem să creștem zona de awareness prin campanii de marketing și, în același timp, să dezvoltăm cât mai multe categorii de produse.

 

Puterea exemplului pornește, de regulă, din interiorul companiei care oferă servicii. Cu ce beneficii își motivează Elefant.ro angajații?

Fiind o companie cu activitate de bază e-commerce-ul, ne-am adaptat mereu la cerințele angajaților. Noi avem work from home ca beneficiu încă de dinainte de pandemie. În plus, oferim discount pentru produsele noastre, program flexibil, iar în aceasta vara am avut un hub în Breaza unde puteai merge cu echipa, într-un număr limitat de persoane, și să lucrezi de acolo.

 

Ce lecții ați învățat la nivel de business, dar și că angajator în perioada pandemiei și vă doriți să le aplicați în 2022?

Cea mai importanta lecție cred că a fost cea despre adaptabilitate în orice condiții. Dacă până în 2020 să lucrezi full de acasă era aproape imposibil de imaginat, am învățat că ne putem adapta și chiar să creștem business-ul în orice condiții. Pentru 2022 ne dorim să avem cât mai multe hub-uri și posibilități de a lucra hybrid de oriunde și să ne extindem zona de beneficii și în alte direcții.

 

Înscrie-te la COTRUGLI Business School!

 

Ți-a plăcut articolul despre beneficiile personalizate, oferite prin Elefant.ro?

Jobul hibrid – viitorul locului de muncă?

 

Cum recrutezi talente cheie în timp record?

Categorii:
Beneficii

După absolvirea Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, din cadrul Universității București, a lucrat timp de 8 ani în presa scrisă, în PR și în marketing pentru o companie de recrutare. În 2016 a simțit că e momentul pentru o nouă provocare în carieră și s-a alăturat echipei eJobs și ulterior și echipei We Are HR. În portofoliul său se află articole pe subiecte precum modificările legislative în domeniul muncii, cultură organizațională, leadership, employer branding, precum și interviuri cu specialiști în HR și manageri de companii.

Leave a Reply

*

*