workshopuri
Agenda

Worshopuri și traininguri de neratat în martie

HR Agenda

Primăvara aceasta vine cu mult soare și idei creative, dar și cu o serie de traininguri și workshopuri utile pentru oamenii de HR. Nu trebuie să le ratezi pentru că ele te vor ajuta să-ți eficientizezi munca, să fii la curent cu trendurile din piață, dar și să recâștigi echilibrul între job și viața personală.

 

Uite ce workshopuri și traininguri nu trebuie să ratezi!

 

5.03

Tehnici eficiente de recrutare 

UNDE: Chișinău

PREȚ: Gratuit

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Pentru a fi în pas cu schimbările economico-sociale și tehnologice, dar și pentru a asigura competitivitatea companiei în care lucrezi. De asemenea, vei afla cum să recrutezi cu 30-50% mai rapid, dar și cum să reduci costurile pentru a angaja o persoană.

 

6.03

Gestionarea stresului și burnout-ului

UNDE: Cluj 

PREȚ: Intrare liberă

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Dacă te numeri printre cei care sunt tot mai des afectați de stres sau oboseală. Vei învăța cum să-ți explorezi obiceiurile, dar și să dobândești noi tehnici de organizare. Acestea te vor ajuta să-ți gestionezi mai bine timpul, dar și activitatea zilnică de la job.

 

18-19.03

Overcoming our blind spots 

UNDE: București

PREȚ: 300-400 euro

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Pentru că acest curs este gândit ca să te ajute să iei decizii avizate, bazate pe date corecte și concrete, dar și pentru a afla cum să reduci costurile deciziilor greșite. De asemenea, cu ajutorul lui vei identifica trendurile care îți afectează atât viața profesională, cât și cea personală. Nu în ultimul rând, vei avea prilejul de a urmări o dezbatere despre investițiile în instruirea forței de muncă locale, dar și în importul de angajați.

 

19.03

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

The Woman 

UNDE: Cluj

PREȚ: 59 euro+TVA

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Pentru că evenimentul îmbină motivația cu educația, networkingul cu entertainmentul, curajul cu provocările din spatele unei cariere de succes. Anual, conferința reunește cele mai influente femei din antreprenoriat, leadership, educație, televiziune, sport, teatru sau management. Inspiră-te de la antreprenorii care au experiență în dezvoltarea businessurilor și au reușit să obțină rezultate notabile.

 

23.03

Antrenament în negociere

UNDE: București

PREȚ: 135 euro + TVA

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Pentru că evenimentul este dedicat antreprenorilor, managerilor și tuturor celor care se află în ipostaza de a negocia. Vei învăța cum să-ți stabilești interesele, să pui la punct o strategie de negociere, dar și cum să abordezi punctele sensibile într-o dezbatere.

 

31.03

Employer Branding Conference

UNDE: București

PREȚ: 165 euro + TVA

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Dacă vrei să primești know-how aplicat pe provocările cu care te confrunți în ce privește employer branding-ul. Evenimentul se adresează celor care vor să afle noile tendințe în HR și recurtare. De asemenea, vei avea la dispoziție un cadru relaxat și o atmosferă potrivită pentru networking și vei pleca acasă cu informații valoroase care te vor ajuta să-ți eficientizezi activitățile.

 

 

Ți-a plăcut articolul? Citește și:

Cum să integrezi joaca în cultura organizațională

Totul e o joacă. Serios vorbesc

Outsourcing în HR

Categorii:
Agenda

Face parte din echipa eJobs de circa 5 ani. Perioadă în care scrie despre provocările cu care se confruntă confruntă oamenii de HR, managerii, antreprenorii. Și vine cu soluții concrete/aplicabile pentru acestea. Creionându-le atât prin urmărirea tendințelor de pe piața muncii, cât și prin feedback-ul constant primit atât de la companii & de la candidați. Pasiunea pentru nevoile angajaților și companiilor a descoperit-o în 2014, când a luat contact prima oară cu zona de resurse umane. Ulterior, a ocupat timp de doi ani poziția de editor la Ziarul Financiar.

Leave a Reply

*

*