Creativitate în doze de 15 secunde
Dezvoltare personala

Creativitate în doze de 15 secunde

Mix & Match: ce ne învață Tik Tok despre creativitate

Nu mai e breaking news: rețelele de socializare se dezvoltă continuu și sunt noul loc de întâlnire al… tuturor. Iar pentru că mereu se caută ceva nou și diferit, care să atragă cât mai multă atenție, așa a apărut Tik Tok. Dacă nu ai auzit de el, îți recomand să-l instalezi acum și ne mai auzim peste 9 ore (cam atât de captivant e!). Campaniile de marketing au migrat masiv aici, iar succesul lor a scos la iveală câteva lecții de creativitate demne de luat în considerare în orice domeniu.

 

1. Să fie roz!

Tik Tok e un loc ce abundă de pozitivitate și gânduri bune – dacă folosești corect algoritmul. Amuzamentul și distracția vor câștiga întotdeauna aici, iar video-urile prea profesionale vor fi trecute cu vederea. Dar dacă adaugi un strop de amuzament, toată lumea câștigă. De ce să nu aducem asta și în domeniul nostru? Nu degeaba se spune că râsul e cel mai bun medicament. Un moment de descrețire a frunților motivează oamenii și le oferă noi perspective asupra taskurilor văzute până acum drept mohorâte.

 

2. Experimentează, experimentează, experimentează

Tik Tok a devenit platforma preferată a multora pentru că e cea mai autentică și are loc pentru toată lumea. E locul perfect unde brandurile experimentează în moduri cât mai jucăușe și creative, și vin cu idei finale ce nu ar fi arătat nici pe departe așa pe alte platforme. Ce este de învățat aici? Cunoaște-ți mediul în care te afli, joacă-te și experimentează cu el, iar rezultatele vor fi pe măsură.

Creativitate în doze de 15 secunde

 

3. Comunitatea e cheia

Dacă e un loc unde orice comunitate își are un reprezentant, acela e Tik Tok. Fie că ești interesat de gaming, medicină, ASMR, meme-uri sau psihologie, aici îți vei găsi clar o comunitate căreia să i te alături. Creatorii de conținut au înțeles acest lucru, așa că produc conținut dedicat și își ajută urmăritorii să descopere cât mai mult din domeniul lor. Ce putem învăța? Vorbitul direct cu o comunitate ce se identifică cu valorile tale consolidează masiv încrederea. Vorbește și tu cu echipa ta! Află-le interesele, răspunde-le la întrebări și ține-i mereu aproape de tine.

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

 

Ți-a plăcut articolul despre cum stârnește Tik Tok creativitatea? Atunci citește și:

5 mituri despre creativitate care țin inovația pe loc

Ce ne învață Formula 1 despre Management?

Cum stârnește sportul creativitatea

Categorii:
Dezvoltare personala

Copywriter // Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și atras încă de mic de arta îmbinării perfecte a cuvintelor. Stabilit în marketing de peste 3 ani, s-a alăturat echipei eJobs din dorința de a ajuta atât candidații, cât și companiile să se familiarizeze cu piața muncii. La We Are HR scrie din 2021 despre tendințele din resurse umane și te ajută să ții pasul cu tot ce e nou.

Leave a Reply

*

*