sport culture
Evenimente

Cum să dezvolți o cultură a mișcării în echipa ta?

Inspiră-te la FIT FOR FUTURE

Dincolo de a avea angajați productivi, eficienți și organizați, e nevoie de oameni sănătoși atât fizic, cât și emoțional în echipa ta. Angajatorii care se concentrează pe dezvoltarea unei culturi a sportului în interiorul companiei investesc nu doar în bunăstarea oamenilor, ci și în bunul mers al organizației. Iar asta pentru că sportul practicat în mod regulat are, fără îndoială, un impact puternic asupra motivației și productivității angajaților. 

Cum să dezvolți o astfel de cultură în echipa ta? Participă la FIT FOR FUTURE, un eveniment organizat de Fit For Future, platformă de comunicare și organizare de evenimente, împreună cu Les Mills Nordic, cel mai mare furnizor global de programe și concepte de fitness. Acesta va avea loc pe 19 și 20 noiembrie în București și își propune să promoveze strong movement, healthy lifestyle & work-life balance, concepte ce merită să fie pe lista de priorități a tuturor oamenilor de HR. 

Evenimentul este format din 23 de clase de fitness, 5 workshop-uri, 4 scene de eveniment și multe alte activări. Iar unul dintre workshop-uri este adresat chiar oamenilor de HR și top managerilor. Printre subiectele ce vor fi discutate în cadrul acestuia se numără: importanța sănătății la locul de muncă, care sunt costurile ratei de absenteism crescute, dar și câteva tips & tricks despre cum să pui bazele unei organizații în care sănătatea este pe primul loc.

 

Sport culture. Cum să o dezvolți în echipa ta?

Oferă angajaților posibilitatea de a se antrena la locul de muncă

Una dintre scuzele pe care angajații o folosesc pentru a nu face sport este lipsa timpului. Astfel, poți pune la dispoziția lor un spațiu dedicat antrenamentelor, pe care să le poată desfășura chiar în timpul programului de lucru.

 

Motivează-i să facă mișcare

Poate fi vorba despre diverse competiții sau provocări, unde câștigătorii să fie recompensați cu mici atenții. Spre exemplu, cine face cei mai mulți pași într-o zi sau cine bifează de două ori pe zi câte 5 minute de stretching la birou.

 

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

Apelează la ambasadorii mișcării

În echipa ta, cu siguranță, există deja oameni activi și care fac sport în mod regulat. Aceștia îi pot inspira și pe ceilalți. Poți seta întâlniri regulate cu ambasadorii sportului din compania ta, în care să le povestești despre inițiativele interne.

Acestea sunt doar câteva modalități prin care poți promova un mod de viață sănătos în organizația în care lucrezi. Dacă vrei să afli și alte sfaturi care îți poți fi de folos în acest proces, înscrie-te la FIT FOR FUTURE, evenimentul ce va avea loc în cadrul Face Club București. Câteva motive în plus să nu ratezi evenimentul: 20 de antrenori internaționali de care să te inspiri, show de lumini, LIVE band, coregrafii în premieră, dar și workshop-uri dedicate comunității de business din România. 

 

 

Ți-a plăcut articolul despre sport culture în echipa ta? Citește și:

Rivalitatea, un accelerator al performanței?

Conflictele la job: cum le gestionezi pe cele vizibile?

Categorii:
Evenimente

Proiectul We Are HR, lansat în 2017, își propune să vină în întâmpinarea managerilor și specialiștilor în resurse umane cu cele mai noi tendințe din domeniu și cu o perspectivă diferită asupra proceselor de recrutare, retenție și motivare a talentelor. Atât site-ul cât și revistă omonimă oferă informații esențiale și statistici relevante despre industrie și pun în discuție tehnicile actuale de recrutare, precum și instrumentele și tehnologiile folosite în acest proces și modul în care acestea influențează viitorul unei noi generații de candidați și angajați.

Leave a Reply

*

*