recruiTECH
Agenda

Află totul despre tehnologie și recrutare la recruiTECH 2024!

Rezervă-ți locul cu early bird la conferința anului în HR!

Rezultate mai bune într-un timp cât mai scurt? Cam așa ți-ai dori să arate procesele tale de recrutare în 2024, nu? Ei bine, suntem aici ca să-ți spunem că se poate. Hai cu noi să afli cum implementezi tehnologii noi în recrutare la recruiTECH CEE 2024! 

Pe 23 și 24 mai 2024, directorii de resurse umane, liderii EMEA și CEE, precum și profesioniștii în recrutare se întâlnesc fizic la Budapesta, la conferința recruiTECH CEE. Evenimentul este organizat pentru regiunea Europei Centrale și de Est și va aborda provocările stringente ale profesioniștilor în resurse umane, dar și soluțiile inovatoare în HR. Toate prezentările evenimentului vor fi susținute în limba engleză. Află în continuare de ce merită să participi la conferința anului 2024 în HR, precum și cu ce plusuri vine la pachet o astfel de experiență!

 

Rezervă-ți locul la recruiTECH 2024!
 

De ce merită să participi la recruiTECH 2024

Într-o perioadă în care atragerea talentelor poate ridica anumite probleme, recruiTECH CEE se remarcă ca un catalizator al schimbării. Prin subiectele abordate (de la provocările forței de muncă, transformarea recrutării până la recrutarea internațională și nu numai), conferința este o oportunitate pentru experții din industrie pentru a-și împărtăși experiențele, strategiile și cazurile întâmpinate. Ai astfel ocazia de a obține informații utile pentru a-ți îmbunătăți strategiile.

La recruiTECH CEE te vei întâlni cu speakeri renumiți, peste 40 de lideri, cum ar fi Kevin Wheeler (US) Global Learning Resources, Inc. | Founder/President, Lana Faust Križan (HR) MOL Group | Group HR Senior Vice President, Bogdan Badea (RO) eJobs Romania | CEO, José Kadlec (CZ) Recruitment Academy | Trainer, Keynote Speaker, Author and Founding CEO, Norman Mauer (DE) Indeed.com I Senior Talent Strategy Advisor – Talent Intelligence, Matthias Wolf (AT) Radancy | CRO DACH. 

Speakerii vor împărtăși din experiența lor, oferind participanților informații despre cele mai recente tendințe și tehnologii care modelează viitorul recrutării. 

La recruiTECH CEE vei afla mai multe despre:

  • Automatizarea recrutării și ChatGPT
  • Provocările forței de muncă la nivel regional și strategii de recrutare
  • Diferențele și asemănările în așteptările angajaților din regiune în 2024
  • Recrutarea la nivelul țării
  • Experiența candidaților
  • Burnout-ul echipei de HR

 

Ce plusuri îți aduce conferința recruiTECH 

Dar recruiTECH CEE nu este doar despre învățare. Dincolo de oportunitățile pentru dezvoltare, este o experiență de colaborare menită să promoveze conexiuni semnificative și colaborarea regională. Reunind actori-cheie din domeniul HR și business, conferința este o oportunitate pentru a stabili parteneriate și sinergii esențiale pentru dezvoltarea domeniului HR. Poți iniția discuții interactive cu diverși colegi din regiune sau poți participa la ateliere practice concepute pentru a-ți îmbunătăți abilitățile și cunoștințele.

Ceea ce diferențiază recruiTECH CEE de alte evenimente HR este accentul pus pe practic și aplicabilitate. Fie că este vorba de reimaginarea proceselor de recrutare, de folosirea instrumentelor digitale sau de dezvoltarea strategiilor de achiziție de talente, recruiTECH CEE echipează profesioniștii cu strategii acționabile și concluzii tangibile pe care le pot implementa imediat în organizațiile lor pentru a rămâne în fruntea unei industrii în continuă evoluție, pentru a atrage și păstra talentele.

recruiTECH va avea loc la Budapesta, orașul unde istoria, cultura și modernitatea coexistă armonios, creând scena perfectă pentru o întâlnire cu liderii regionali în HR și dezvoltarea relațiilor business și profesionale.

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

Vino la Conferința Anului în HR, în perioada 23-24 mai 2024, pentru o călătorie în viitorul recrutării și atragerii talentelor! Prinde oferta Early Bird până pe 10 martie!

 

Rezervă-ți locul la recruiTECH 2024!
 

Pentru informații suplimentare despre eveniment vizitează www.recruitechcee.com

Ți-a plăcut articolul? Citește și:

 

Secretele unui stil de leadership care inspiră și motivează

Topul celor mai căutate joburi în România la început de 2024

 

 

Categorii:
AgendaEvenimente

După absolvirea Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, din cadrul Universității București, a lucrat timp de 8 ani în presa scrisă, în PR și în marketing pentru o companie de recrutare. În 2016 a simțit că e momentul pentru o nouă provocare în carieră și s-a alăturat echipei eJobs și ulterior și echipei We Are HR. În portofoliul său se află articole pe subiecte precum modificările legislative în domeniul muncii, cultură organizațională, leadership, employer branding, precum și interviuri cu specialiști în HR și manageri de companii.

Leave a Reply

*

*