motivarea angajatilor
Beneficii

Surprinde-i cu beneficii care le oferă flexibilitate

Motivarea angajatilor pentru sport începe în echipă

În ultimul an, chiar dacă am lucrat mai mult de acasă, putem spune că am câștigat dorința de a face sport.  Și ne-am mobilizat să o punem și în practică. Ne-am antrenat mintea și creativitatea și am făcut tot posibilul să găsim acel loc drag în care să facem mișcare și să ne bucurăm de beneficii care altădată ne erau la îndemână oriunde. Și, ce-i drept, acum așteptăm cu nerăbdare zilele însorite în care putem pune puțin pe pauză remote work, pentru a ne echipa cu piesele sport care ne pregătesc pentru o scurtă evadare. Am putea face chiar mai mult în acest sens, pentru motivarea angajatilor. Pe lista de beneficii din partea companiei putem adăuga cardurile cadou, care-i vor motiva pe colegi să facă mai mult sport și să fie mai antrenați și în activitatea de la birou. 

Într-o perioadă destul de încărcată pe plan emoțional, sportul este ca o gură de oxigen pentru tine și pentru echipa ta. Exercițiile fizice vă aduc împreună, dau motivație oamenilor pentru a-și organiza ziua mai bine, pentru a atinge un anumit nivel de performanță, dar și pentru meeting-uri ceva mai optimiste. Decathlon a intuit cât de important este să-ți încurajezi oamenii să fie activi în această perioadă, așa că a lansat linia de business dedicată companiilor. 

Acum îți poți surprinde colegii cu beneficii adaptate momentului, cu un kit complet pentru sport, care poate cuprinde produse personalizate, prin imprimare, broderie sau gravură, card cadou în format fizic sau electronic (potrivit pentru zile de naștere, aniversări în companie, Sărbători) și, implicit, cu mesaje pozitive, de încurajare.


Cardul cadou te ajută în motivarea angajatilor pentru sport

Pentru cele mai importante evenimente din echipă, dar și pentru sărbătorile care urmează, merită să-ți surprinzi colegii cu un cadou discret, care să le ofere și libertatea de a alege accesoriile pentru sport pe care și le doresc. Practic le dăruiești o bucurie și o stare de bine. 

Vino în sprijinul colegilor tăi, oferindu-le oportunitatea de a face sport la locul de muncă, pentru un stil de viață sănătos și un tonus bun. Și ori de câte ori ai ocazia, motivează-i și recompensează-i pentru reușitele lor, prin carduri cadou, care susțin valorilor sportului , cum ar fi lucrul în echipă, perseverența, dorința de auto-depășire.

Tot mecanismul de obținere al cardurilor cadou este extrem de simplu. Cardul cadou în format fizic poate fi achiziționat atât de persoane fizice, cât și juridice,de la magazinele Decathlon din țară și poate fi încărcat cu o valoare cuprinsă între 20 ron și 1.100 ron. Cardul cadou în format electronic este disponibil doar pentru persoanele juridice și poate fi solicitat prin trimiterea unui e-mail către Decathlon. Aceasta poate fi încărcat cu o valoare cuprinsă între 20 RON și 5.000 RON.

Cardul cadou, fizic sau electronic este valabil 2 ani de la data încărcării sale și are și oferă flexibilitate colegilor. Plata cu ajutorul cardului cadou poate fi efectuata o dată sau de mai multe ori, în limita sumei de pe card. De asemenea, suma de achitat poate fi completată cu un alt mijloc de plată dacă este necesar. Cardul cadou poate fi folosit în orice magazin Decathlon din lume sau online.

Pe scurt, acestea sunt avantajele cardului cadou:

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

  • poate fi folosit în magazin sau în mediul online
  • poate fi utilizat de mai multe ori
  • are 2 ani valabilitate
  • este valabil în România și Europa
  • poți verifica soldul direct pe website
  • este valabil pentru toate tipurile de produse

 

„Considerăm benefic să completăm mesajele deja obișnuite: «poartă mască», «păstrează distanța» și cu mesaje sau inițiative  din zona wellbeing: «adoptă un stil de viață sănătos», «practică sport». Un cadou sportiv transmite un mesaj de vitalitate și de stare bună” — Gabriela Barbu, B2B & 2nd Life Leader la Decathlon.

Acum, în fiecare magazin, ai o persoană dedicată companiilor, care asigură suport în procesul de selecție a echipamentelor, oferind informațiile tehnice și sfaturile adaptate fiecărei nevoi. Și alegerea vine la pachet cu numeroase beneficii atât pentru echipă, cât și pentru companie, care se bucură de facilități legate de prețuri și plată, dar și de creșterea motivației oamenilor și, implicit, de o retenție mai bună. 

Tu cum ai în plan să încurajezi un stil de viață sănătos anul acesta?

Descoperă oferta pentru echipa ta

 

Ți-a plăcut articolul despre cum poți spori motivația angajatilor prin sport? S-ar putea să-ți placă și:

Ce rol ocupă sportul în compania Decathlon și cum influențează pozitiv relația angajator-angajat

Clasele de fitness se mută de la studio acasă

Categorii:
Beneficii

După absolvirea Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, din cadrul Universității București, a lucrat timp de 8 ani în presa scrisă, în PR și în marketing pentru o companie de recrutare. În 2016 a simțit că e momentul pentru o nouă provocare în carieră și s-a alăturat echipei eJobs și ulterior și echipei We Are HR. În portofoliul său se află articole pe subiecte precum modificările legislative în domeniul muncii, cultură organizațională, leadership, employer branding, precum și interviuri cu specialiști în HR și manageri de companii.

Leave a Reply

*

*