iCEE.fest
Evenimente

ICEE.FEST: Upgrade 100: Rezervă-ți locul la festivalul dedicat transformării digitale

Festivalul reunește peste 140 de vorbitori

Dacă ești în căutarea unui eveniment de amploare, unde echipa ta ar putea să se pună la curent cu ultimele noutăți din domeniul tehnologiei și să facă networking de calitate, atunci ia în calcul iCEE.fest: UPGRADE 100. Este cel mai amplu festival de transformare digitală din regiune, care reunește peste 140 de speakeri, experți, autori de cărți și cercetători, are loc pe 13 și 14 iunie la București. Festivalul cuprinde 11 linii distincte de conținut, la care se adaugă speakeri-vedetă.

iCEE.fest

 

Pe cine vedem la iCEE.fest: UPGRADE 100

În prima zi a festivalului urcă pe scenă, printre alții, trei speakeri cunoscuți în domeniul transformărilor provocate de internet și de noile tehnologii.

Printre invitați se numără Salim Ismail, co-fondator al Singularity University, un proiect menit să inspire o nouă generație de lideri în industria tech. El este autorul de bestseller-ului „Exponential Organizations”, futurist celebru și antreprenor.

Matthew Griffin, fondator și CEO la 311 Institute, considerat a fi unul dintre cei mai de încredere futuriști, aprofundând în special perioada 2020 – 2070. El crede că societatea are multe de recuperat dacă își dorește o interconectare tehnologică cu adevărat profundă. „Ajut la aducerea viitorului în viața de zi cu zi și la demistificarea a sute de tehnologii emergente care îi ajută pe vizionari și antreprenori să construiască și să modeleze viitorul”, spune el.

Speaker internațional și coach, psihologul Davin JP Phillips este cunoscut în special datorită cărții sale „How To Avoid Death By PowerPoint”. Cartea s-a transformat apoi într-un seminar iar ideile au fost prezentate la TEDx Stockholm în 2015. David susține că puterea poveștilor pe care le spunem ne transformă, sau nu, în buni comunicatori. „Pasiunea mea, dragostea mea este comunicarea. Mi-am dedicat viața ei! Pur și simplu.  Este ceva ce facem aproape ori de câte ori respiram și a fi bun în a comunica face diferența în viață”, spune el. În viziunea sa, povestea pe care o spunem este o unealtă indispensabilă atunci când vrem ca mesajul nostru să fie livrat corespunzător.

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

În a doua zi a festivalului, pe 14 iunie, lista vorbitorilor îi include pe Faris și Rosie Yakob, co-fondatori la Genius Steals; Ferdinand Goetzen, chief growth officer la  Recruitee; Juhana Hokkanen, head of creative technology și Umberto Onza, lead innovation designer la TBWA Helsinki; și Ben Kaplan, founder la PR Hacker.

Există 8 tipuri distincte de bilete, cu prețuri începând de la 75 de euro. Elevii, studenții si startupurile pot obține intrarea gratuit, prin înscriere pe site-ul UPGRADE 100.

Mai multe detalii despre festival găsești aici.

 

Dacă te interesează acest eveniment, te-ar putea interesa și:

Ce impact are tehnologia asupra muncii

Google te ajută să deprinzi competențe digitale pentru jobul în HR

Cu ce se va preocupa HR-ul în 2019?

Categorii:
Evenimente

Proiectul We Are HR, lansat în 2017, își propune să vină în întâmpinarea managerilor și specialiștilor în resurse umane cu cele mai noi tendințe din domeniu și cu o perspectivă diferită asupra proceselor de recrutare, retenție și motivare a talentelor. Atât site-ul cât și revistă omonimă oferă informații esențiale și statistici relevante despre industrie și pun în discuție tehnicile actuale de recrutare, precum și instrumentele și tehnologiile folosite în acest proces și modul în care acestea influențează viitorul unei noi generații de candidați și angajați.
One Comment
 • silviu covaci
  12 June 2019 at 7:13 pm
  Leave a Reply

  unde se petrece evenimentul, oameni inteligenti ce sunteti ?..orasul, salile, ora de incepere pe zile, program pe sali etc, etc, etc ????!!!!!

 • Leave a Reply

  *

  *