employer branding awards
Agenda

Pune în lumina reflectoarelor campania ta de Employer Branding

Înscrie-te acum la Employer Branding Awards 2023!

În zilele noastre, nu mai e nicio surpriză că în orice loc în care se adună laolaltă mai mult de doi oameni de HR primele discuții pornesc de la cum să convingă mai ușor candidații pe care doresc să-i aibă drept colegi, cum să-i rețină cât mai mult timp în companie și să creeze o imagine de angajator ireproșabilă pe piața muncii. Și e adevărat, toate cercetările spun la unison că un brand de angajator solid îți scurtează drumul către cei mai valoroși candidați, îți reduce costurile de recrutare, și, nu în ultimul rând, te ajută să motivezi colegii actuali. 

Drept dovadă, mai toate companiile investesc importante resurse de timp și de energie pentru a crea o cultură organizațională solidă, un mediu de lucru cât mai plăcut și pentru a se număra printre cei mai doriți angajatori de pe piața muncii. Dacă și tu te numeri printre cei care au cucerit inimile candidaților prin campaniile și proiectele de employer branding, acum ai șansa să le pui în lumina reflectoarelor!

 

Înscrie proiectul tău acum!

 

Înscrie proiectul sau campania pe care ai derulat-o în perioada 1 ianuarie 2022 – 30 iunie 2023 în cadrul competiției Employer Branding Awards. La eveniment, vei putea afla atât despre alte proiecte, campanii și persoane care au contribuit semnificativ la dezvoltarea și consolidarea brandului de angajator, cât și vei avea posibilitatea să demonstrezi eforturile considerabile pe care le-ai depus pentru a îmbunătăți experiența angajaților și nivelul de satisfacție la locul de muncă. 

employer branding awards

Cea de-a doua ediție a competiției Employer Branding Awards va avea loc în data de 26 septembrie, la Hotel JW Marriott din București, și își propune să premieze și anul acesta excelența în domeniul resurselor umane. 

În cadrul competiției, organizațiile, brandurile, agențiile de comunicare și consultanții care au derulat proiecte și campanii de Employer Branding în perioada 1 ianuarie 2022 (cu condiția să nu fi fost înscrise la ediția anterioară) – 30 iunie 2023 pot trimite propuneri în una dintre cele 18 categorii anunțate. Iată care sunt acestea: 

 •       Employer Brand of the Year for Large Companies
 •       Employer Brand of the Year for Small & Medium Companies
 •       Best Use of Employee Generated Content in an Employer Branding Campaign
 •       Best Employer Brand Video
 •       Best Recruitment Campaign
 •       Best Use of Social Media in an Employer Branding Campaign
 •       Best New Employer Brand
 •       Employer Branding Professional of the Year
 •       Employer Branding Team of the Year
 •       Best Benefits Strategy
 •       Best Rewards & Recognition Strategy
 •       Best People Development Strategy
 •       Best Diversity & Inclusion Employer Branding Campaign
 •       Best Employer Branding Campaign Targeting Gen Z
 •       Best Internal Communication Strategy
 •       Best Use of Technology for Internal Communication
 •       Internal Communicator of the Year
 •       Special Projects

Cum te poți înscrie în competiție?

Înscrierile în competiție sunt deschise până la data de 4 august 2023, fiind necesară achitarea unei taxe de participare. Detalii suplimentare despre înscriere, categorii și regulament sunt la un click distanță. Află mai multe chiar de pe site-ul evenimentului! Tot aici te și poți înscrie în competiție. 

După preselectia realizată de organizatori, jurizarea efectivă va fi făcută de un grup de specialiști în domeniul resurselor umane și comunicare. Premiile vor fi acordate în cadrul ceremoniei Employer Branding Awards, programată pe data de 26 septembrie, începând cu ora 19:00, la JW Marriott Bucharest Hotel, chiar după încheierea conferinței.

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

Astfel, dacă ai descoperit ce vor, de fapt, candidații și angajații, cum sunt, ce le place, la ce răspund și ce îi face fericiți la job, nu ezita să împărtășești proiectul sau campania în cadrul Employer Branding Awards. 

Employer Branding Awards este un eveniment organizat de Evensys în parteneriat cu Lidl România, cu sprijinul Bosch România, Nagarro și International House Bucharest.

 

 

Ți-a plăcut articolul despre Employer Branding Awards? Citește și:

Cărți pentru liderii viitorului

Cum arată astăzi capacitatea de adaptare

Punct ochit, dar nelovit!

Categorii:
AgendaEvenimente

Proiectul We Are HR, lansat în 2017, își propune să vină în întâmpinarea managerilor și specialiștilor în resurse umane cu cele mai noi tendințe din domeniu și cu o perspectivă diferită asupra proceselor de recrutare, retenție și motivare a talentelor. Atât site-ul cât și revistă omonimă oferă informații esențiale și statistici relevante despre industrie și pun în discuție tehnicile actuale de recrutare, precum și instrumentele și tehnologiile folosite în acest proces și modul în care acestea influențează viitorul unei noi generații de candidați și angajați.

Leave a Reply

*

*