Employee Experience Zoom In
Agenda

Employee Experience în prim plan la conferința Zoom IN

Cum se pot adapta profesioniștii în HR contextului actual al pieței muncii

Pe 26 aprilie, la The Office Cluj-Napoca, conferința de business Zoom IN aduce și în acest an în discuție ultimele noutăți pentru specialiștii HR și manageri. Tema acestei ediții surprinde provocările cu care aceștia se confruntă în contextul actual al pieței muncii, în care procesele de HR clasice devin prea rigide pentru un mediu de business mult prea impredictibil și dinamic.

Ediția din acest an a conferinței Zoom IN propune un subiect îndrăzneț – Employee Experience (experința angajaților) – un concept nou, integrat, care se bazează pe feedback-ul angajaților din companie. Pentru informații cât mai avizate, agenda include perspectiva specialiștilor internaționali și naționali, cu expertiză în domeniu, dar și a companiilor locale.

Zoom IN Employee Experience Azimut

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

Primul speaker confirmat este Heleen Mes, HR Director & Employee Experience la Happiness Bureau, din Olanda. Heleen are peste 25 de ani de experiență în domeniul resurselor umane, fiind considerată un specialist de referință în industrie, ajungând de 2 ori în lista celor mai buni 10 angajatori din postura de HR manager al Dutch National Bank și Sonepar NL.

De asemenea, comunității de specialiști HR și manageri care vor da Zoom IN conceptului de Employee Experience se alătură și Iulia Nare, Head of HR, Employee Experience Program Design la Genpact, precum și employee experience designer-ul Justyna Krzych.

Dă zoom pe site-ul conferintei pentru a vedea agenda, detalii despre speakeri si pentru a-ți rezerva locul la eveniment! Ne vedem la conferință,  în 26 aprilie 2018, la The Office, Cluj-Napoca!

Categorii:
Agenda

Proiectul We Are HR, lansat în 2017, își propune să vină în întâmpinarea managerilor și specialiștilor în resurse umane cu cele mai noi tendințe din domeniu și cu o perspectivă diferită asupra proceselor de recrutare, retenție și motivare a talentelor. Atât site-ul cât și revistă omonimă oferă informații esențiale și statistici relevante despre industrie și pun în discuție tehnicile actuale de recrutare, precum și instrumentele și tehnologiile folosite în acest proces și modul în care acestea influențează viitorul unei noi generații de candidați și angajați.

Leave a Reply

*

*