HR Pitch Ursus Breweries
Cursuri de formare

HR Pitch: ce facem cu talentele tinere?

Mihaela Plocon, Ursus Breweries

Provocare! Tu de câte fraze ai nevoie ca să convingi tinerele talente să se alăture companiei tale? Pornind de la bine cunoscutul elevator pitch, am provocat specialiștii în Resurse Umane să ne răspundă la 10 întrebări cu 10 răspunsuri scurte și de impact. Hai să vedem ce ne-a răspuns Mihaela Plocon, Senior Talent Acquisition Specialist la Ursus Breweries

Mihaela Plocon Ursus Breweries HR Pitch

Mihaela Plocon, Senior Talent Acquisition Specialist @ Ursus Breweries

 

Cum atrageți talentele tinere la Ursus Breweries?

„The Challenge4Greatness!” Graduate Program este unul dintre programele derulate de compania noastră pentru a atrage tinere talente, în special studenți aflați în ultimul an de studiu sau proaspăt absolvenți.

 

Ce perspective de dezvoltare au tinerii în compania voastră?

Tinerii au parte atât de dezvoltare personală, cât și profesională prin participarea la diverse traininguri de îmbunătățire a abilităților specifice, dar și diverse oportunități de carieră din cadrul companiei.

 

Sunteți pentru angajarea studenților sau preferați să așteptați absolvirea?

Atâta timp cât avem programe dedicate tinerilor, consider că suntem o companie deschisă și dornică să lucreze cu studenți.

 

Ce beneficii le oferiți tinerilor pentru a-i reține în companie?

Principalul beneficiu pentru tinerii care participă în programe de graduate este că au parte de o dezvoltare profesională accelerată cu timp dedicat pentru învățare și formare.

 

Ce traininguri le oferiți angajaților noi, fără experiență?

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

Trainingurile oferite angajaților noi sunt cele de îmbunătățire a unor abilități specifice, de exemplu cursuri de Excel, prezentări Powerpoint, engleză etc.

 

Cum evaluați performanța tinerelor talente?

Evaluarea de performanță se derulează conform procesului de management al performanței din cadrul companiei.

 

Cum vă distingeți de restul competitorilor în procesul recrutare din rândul generațiilor tinere?

Cred că obținem un scor destul de mare la ceea ce contează pentru tineri, respectiv la cei 3 F: Faimă, Fun și Financiar.

 

Ce contribuție au tinerii la succesul Ursus Breweries?

Tinerii contribuie foarte mult prin energia și entuziasmul pe care îl aduc într-un mediu de muncă, dar și la performanța companiei prin implicarea și efortul depus la locul de muncă.

 

Joc de imaginație: cum ar arăta locul de muncă fără generația tânără?

Un loc de muncă fără tineri ar putea fi perceput ca prea serios.

 

Cum faceți angajații să se simtă #HappyLaJob?

Dacă îți place ceea ce faci, ai un mediu de lucru plăcut și te înțelegi bine cu colegii cu care lucrezi, atunci cred că ai premise favorabile să fii #HappyLaJob.

Categorii:
Cursuri de formareHR ChallengeTraininguri

Lucrează de 10 ani în Marketing & Advertising, orientându-se mai degrabă pe ceea ce poate face acest domeniu pentru Industria de Recrutare. După ce a finalizat un masterat în Antropologie la Central European University, a realizat că e fascinată de felul în care se creează adevărate comunități în interiorul companiilor. De aici a pornit pasiunea pentru People Management & Company Culture, o pasiune pe care a transformat-o în job în cadrul echipei eJobs România, devenind chiar Specialist acreditat în Brandingul de Angajator în 2019, după ce a absolvit Academia de Employer Branding al Universum Global.

Leave a Reply

*

*