cursuri-resurse-umane
Evenimente

Cursuri resurse umane: descoperă cele mai tari evenimente

HR Agenda de noiembrie

Luna noiembrie e o perioadă bună pentru perfecționarea cunoștințelor și abilităților pe care le deții. Știm că proiectele sunt în plină desfășurare în viitoarele săptămâni, dar acest lucru nu face altceva decât să te pună în priză și mai mult. Te invităm să-ți umpli agenda cu cele mai tari traininguri, conferințe și cursuri resurse umane!

 

Cursuri resurse umane: descoperă cele mai tari evenimente

 

9-10.11

Situational Leadership II Experience

UNDE: Cluj-Napoca

PREȚ: 345 euro

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Dacă deții un rol de lider și vrei să-ți crești eficiența. Cursul oferă o abordare practică a conceptului de leadership, punându-ți la dispoziție instrumente concrete și valoroase pentru a-ți consolida abilitățile. Participanții vor descoperi cum să analizeze și să aplice conceptele de leadership, în mod eficient, indiferent de situația cu care se confruntă. 

 

15.11

Employer Branding Conference 

UNDE: București

PREȚ: 155 de euro + TVA

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Pentru că evenimentul este dedicat tuturor specialiștilor din resurse umane și comunicare corporate. Trebuie să participi dacă vrei să știi mai multe despre cum să atragi candidații potriviți și să-i transformi în ambasadori de brand. De asemenea, dacă ești interesat de păstrarea angajaților vei putea descoperi noi metode prin care să îmbunătățești procesul de retenție, să concepi un mediu de lucru eficient și plăcut, dar și să oferi mai multe oportunități de dezvoltare în cadrul companiei. 

 

20-24.11

Curs Leadership 

UNDE: București 

PREȚ: 890 de lei 

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Dacă vrei să-ți definești rolul de lider și să identifici modul în care acesta diferă de alte roluri pe care le-ai avut. Acest curs te va ajuta să înțelegi provocările de management, să descoperi cum să te pregătești și să îmbrățișezi schimbarea. Printre subiectele ce vor fi dezbătute în cadrul evenimentului se mai numără: feedback-ul, coachingul, motivarea și delegarea.

 

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

21-24.11

Seminarul Național de Securitate și Sănătate în Muncă

UNDE: Poiana Brașov

PREȚ: 928,5 lei 

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Pentru a afla informații despre securitatea și sănătatea în muncă, riscuri noi și emergente, dar și detalii despre protecția salariatului temporar.

 

28.11

Cum să-ți crești retenția. Leadership și promovarea internă a talentelor

UNDE: București

PREȚ: 90-220 euro

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Pentru că workshop-ul te va ajuta să dezvolți valori specifice leadership-ului, să asiguri un mediu de lucru stimulant, să creezi o echipă dornică de performanță și să promovezi talente interne.

 

28.11-1.12

Seminarul Național de Legislația Muncii

UNDE: Poiana Brașov

PREȚ: 928,5 lei 

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Pentru a afla noutățile legislative, dar și ca să obții răspunsuri la provocările cu care te confrunți zilnic. De asemenea, vor fi discutate cele mai controversate probleme privind concediile angajaților. 

 

Ți-a plăcut articolul? Citește și:

De ce investim în trainingurile angajaților?

Cum să dezvolți un program de e-learning

Inspiră-te de la cei care conduc afaceri online

Categorii:
Evenimente

Face parte din echipa eJobs de circa 5 ani. Perioadă în care scrie despre provocările cu care se confruntă confruntă oamenii de HR, managerii, antreprenorii. Și vine cu soluții concrete/aplicabile pentru acestea. Creionându-le atât prin urmărirea tendințelor de pe piața muncii, cât și prin feedback-ul constant primit atât de la companii & de la candidați. Pasiunea pentru nevoile angajaților și companiilor a descoperit-o în 2014, când a luat contact prima oară cu zona de resurse umane. Ulterior, a ocupat timp de doi ani poziția de editor la Ziarul Financiar.

Leave a Reply

*

*