content marketing
Evenimente

Învață să creezi conținut pentru candidați și angajați la WeContent

Ce poți împrumuta din marketing și aplica în HR

Cu siguranță în ultimul timp citești tot mai mult despre employer branding și îți dorești să construiești o imagine credibilă și consistentă pentru compania ta în mediul online. Ce-ar fi dacă ai lucra mai îndeaproape cu departamentul de marketing? Îți va fi mai ușor să comunici pe limba candidaților și a angajaților. Primul pas este să înțelegi munca colegilor din acest departament și să vii cu idei noi de content marketing, chiar de la conferința WeContent. 

Pe 7 și 8 noiembrie are loc WeContent, una dintre cele mai importante conferințe de content marketing din Europa. Evenimentul care va avea loc la Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City, aduce în România experți de talie internațională și speakeri cu renume.  

Conferința WeContent își propune să te ajute să ai o strategie de content marketing bine definită, să obții rezultate palpabile și să fii la curent cu tendințele din domeniu.

 

Pune în agendă conferința sau workshopul care te interesează

WeContent se desfășoară timp de două zile. În prima zi a evenimentului, va avea loc conferința unde te poți bucura de o zi plină de discursuri, conținut de calitate și lecții valoroase. Ai ocazia să faci networking relevant și să găsești  inspirație pentru propriile afaceri. În cea de a doua zi, vei avea ocazia de a participa la unul dintre cele trei grupuri de Masterclass. Vei lucra îndeaproape cu unul dintre experți, pentru a aprofunda un subiect de content marketing relevant pentru tine.

 

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

Învață content marketing de la cei mai buni

Printre specialiștii care vor urca pe scena WeContent se numără Jay Baer, autor a șase bestseller-uri și fondatorul Convince & Convert, companie ce a primit premiul pentru cel mai popular blog de content marketing și cel mai bun podcast de marketing de la Content Marketing Institute. De asemenea, printre invitați se află și Sonja Jefferson, unul dintre cei mai apreciați specialiști în content marketing din UK. La WeContent va veni și Marcus Tober, expert SEO; Valentin Pintilescu, owner a celui mai mare canal de YouTube din Europa Centrală și de Est și alții. 

Prin urmare, pe 7 și 8 noiembrie vei întâlni specialiști în marketing, comunicare și specialiști în relații publice. Vei avea ocazia să socializezi cu vloggeri, bloggeri, copywriteri și content writeri și influenceri, specialiști în SEO și antreprenori. Conferința WeContent se află la cea de a doua ediție. Prima s-a bucurat de succes și de un feedback încurajator din partea participanților. Biletele se pot achiziționa de aici

 

Ți-a plăcut articolul despre content marketing? Citește și despre:

Cum te asiguri că ai un brand de angajator puternic în 2020

Social Media, cel mai rapid mod de a comunica

Categorii:
Evenimente

Proiectul We Are HR, lansat în 2017, își propune să vină în întâmpinarea managerilor și specialiștilor în resurse umane cu cele mai noi tendințe din domeniu și cu o perspectivă diferită asupra proceselor de recrutare, retenție și motivare a talentelor. Atât site-ul cât și revistă omonimă oferă informații esențiale și statistici relevante despre industrie și pun în discuție tehnicile actuale de recrutare, precum și instrumentele și tehnologiile folosite în acest proces și modul în care acestea influențează viitorul unei noi generații de candidați și angajați.

Leave a Reply

*

*