conferinta
Agenda

Descoperă cum arată viitorul muncii în noua realitate

Participă la Conferinta HR Working Romania, organizată de Business Review

După mai bine de 12 luni de pandemie care ți-a schimbat poate fundamental felul de a trăi și de a lucra și și-a pus amprenta asupra oamenilor din echipa ta, este important să ții pasul cu schimbările care au loc. Să înveți să te adaptezi și să te reinventezi pentru a ține oamenii motivați și conectați, pentru a le asigura siguranța și sănătatea, cadrul legal pentru munca de acasă sau întoarcerea la birouri. Business Review îți propune să explorezi viitorul muncii, așa cum arată el în noua realitate pe care nimeni nu o anticipa. Înscrie-te la conferinta HR Working Romania, care va avea loc marți, 30 martie 2021, începând cu ora 14:15, pentru a afla ultimele noutați și viitoarele tendințe din lumea resurselor umane.

Ajunsă la cea de-a 5-a sa ediție, Working Romania este o conferinta bianuală de HR deja consacrată, organizată de Business Review în fiecare primăvară și toamnă începând cu anul 2019. Evenimentul va fi transmis atât pe canalul de Youtube al Business Review, cât și pe paginile oficiale de Facebook și LinkedIn, sau pe site-ul Business-Review.eu.

Conferinta Working Romania va începe de la ora 14:15 cu un discurs al Irenei Moozova, Director pentru Egalitate și Cetățenie a Uniunii în cadrul Comisiei Europene, pe tema „Transformarea egalității de gen în realitate în lumea muncii.”

 

Cum creezi un Employer Branding solid în condițiile actuale

Poate una dintre cele mai mari provocări acum este să te dedici brandului de angajator așa cum o făceai la începutul anului trecut. Însă nu trebuie să faci investiții mari, ci să acorzi atenție unor aspecte esențiale care sunt importante pentru oamenii din echipa ta și la care se uită atent.
Primul panel din cadrul conferinței HR Working Romania,  planificat la ora 14.30, te ajută în acest sens. Este dedicat conceptului de Employer Branding și va fi cadrul unor discuții extrem de interesante și utile despre adaptabilitate în ceea ce privește felul în care muncim, transformarea prin care angajatorii sunt nevoiți să treacă pentru a își ține oamenii motivați și conectați, siguranța și sănătatea angajaților, implicațiile legale ale muncii de acasă, sau întoarcerea la birouri și spațiile de lucru sustenabile și sigure. În cadrul acestui panel moderat de Anda Sebesi, editor-șef Business Review, vor lua cuvântul: Andreea Voinea, Director HR BCR; Carmen Dumitrache, Chief HR Officer TELEKOM; Cristina Mancaș, HRVP SEE SCHNEIDER ELECTIRC; Antoniu Panait, Managing Director VASTINT; Cătălin Roman, Senior Associate NOERR; Irina Mînzală, Director HR EY Romania & Moldova; Georgiana Andrei, Corporate Sales Director REGINA MARIA.

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

Noile trenduri în Wellbeing

Cum ți-ai dori ca oamenii din echipă să țină minte compania când această criză va lua sfârșit? Este întrebarea la care merită să răspunzi constant, identificând nevoile oamenilor și gândind acele beneficii care le sunt de folos acum. Cel de-al doilea panel al Conferinței HR Working, cu tema Formarea unei lumi a muncii mai luminoase, sponzorizat de ORANGE Romania, va începe de la ora 16:15, fiind moderat tot de către Anda Sebesi, care va încerca să afle de la interlocutorii ei care sunt aspectele fundamentale ale conceptului de wellbeing al angajaților și care sunt noile trenduri în sectorul de HR, dar și predicțiile pentru 2021 și nu numai. În cadrul acestui panel vei afla și răspunsul profesioniștilor de top din HR la întrebarea  „Cum ne dorim să fim ținuți minte de angajații noștri atunci când această criză va lua sfârșit?” Invitații din acest panel sunt: Doina Filip, Head of Reward ORANGE Romania; Simona Popovici, HR Executive Director GROUP RENAULT Romania, Cristina Pătroescu, HUB Manager Professional and Executive Search ADECCO; Andrei Dinca, HR Director EMEA VERTIV; Tiberiu Csaki, Partener DENTONS; Radu Miloș Co-Fondator și CTO ELYSIAN SOFTWARE; Florin Drăgan, Rector UNIVERSITATEA POLITEHNICA TIMIȘOARA.

Înscrie-te la conferinta online HR Working Romania pe site-ul Business Review și rămâi la zi cu toate noutățile despre acest eveniment pe grupurile dedicate profesioniștilor de HR Future of Work by Business Review de pe Facebook și LinkedIn.

Ți-a plăcut articolul despre conferinta HR Working Romania, organizată de Business Review?  S-ar putea să-ți placă și:

Află la recruiTech cum poți deveni partenerul candidaților tăi

Cum dăm startul motivării la distanță a colegilor

Categorii:
Agenda

Proiectul We Are HR, lansat în 2017, își propune să vină în întâmpinarea managerilor și specialiștilor în resurse umane cu cele mai noi tendințe din domeniu și cu o perspectivă diferită asupra proceselor de recrutare, retenție și motivare a talentelor. Atât site-ul cât și revistă omonimă oferă informații esențiale și statistici relevante despre industrie și pun în discuție tehnicile actuale de recrutare, precum și instrumentele și tehnologiile folosite în acest proces și modul în care acestea influențează viitorul unei noi generații de candidați și angajați.

Leave a Reply

*

*