employer branding academy beneficii
Agenda

Ce câștigi participând la Employer Branding Academy

7 motive practice pentru care merită să te înscrii

Unul dintre subiectele recurente pentru industria de HR este cel al brandingului de angajator. De câțiva ani ne lovim de employer branding la fiecare webinar, conferință, workshop, masterclass și sesiune de networking în resurse umane de parcă ar fi ceva la ordinea zilei, de parcă fiecare dintre noi ar trebui să știe cu exactitate ce presupune o strategie de employer branding și cum să o implementeze. De aceea eJobs a lansat în 2019 Employer Branding Academy, o școală unde orice specialist în HR sau în marketing poate învăța mai multe despre acest subiect. Iar dacă deja crezi că știi suficiente despre employer branding, află că domeniul este de fapt mult mai complex decât pare la prima vedere.

Înscrie-te la Employer Branding Academy 

Uneori chiar noi comitem greșeala să credem că, dacă am citit câteva studii de caz și dacă am participat la un atelier online de câteva ore, știm suficiente cât să ne dezvoltăm propria strategie. Dar lucrurile nu stau chiar așa pentru că brandul de angajator este un mecanism viu și nu poate fi optimizat doar urmărind niște principii. Până nu aplicăm concret ceea ce învățăm și până nu realizăm ce funcționează și ce nu pentru companiile noastre, nu ne puteam da seama dacă știm cu adevărat să facem employer branding.

Asta nu înseamnă însă că nu putem învăța. Iar datorită Employer Branding Academy, chiar avem șansa să o facem. Iată 7 motive cât se poate de practice pentru care merită să te înscrii la această academie online:

 

1. Finalizezi cursurile cu o strategie completă de employer branding pentru compania ta

În cadrul Employer Branding Academy vei studia toate etapele necesare pentru a-ți construi propria strategie de optimizare a brandului tău de angajator. Ai libertate completă în alegerea organizației pentru care vrei să dezvolți strategia, ceea ce înseamnă că poți selecta compania pentru care lucrezi sau, dacă ești antreprenor, propria afacere.

În ultima săptămână de cursuri îți vei prezenta strategia și vei primi feedback atât de la colegii tăi, cât și de la trainerii Universum Global, cei mai cunoscuți experți în employer branding.

 

2. Înveți cum să construiești un Employer Value Proposition (EVP)

În săptămânile 1-4 de studiu vei descoperi cum să stabilești obiectivele brandului tău de angajator și cum să recunoști grupurile tale țintă de candidați, date esențiale în crearea unui EVP.

 

3. Afli cum să obții acordul și susținerea managerilor tăi

Știm cât de dificil e să obții bugetele de care ai nevoie chiar și pentru inițiative mici. De aceea Employer Branding Academy a dedicat o întreagă etapă a cursului acestui subiect – ca tu să știi exact cum să pui problema în fața managerilor tăi și cum să-i convingi să susțină departamentul de HR. 

 

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

4. Înveți cum să măsori rezultatele

Nu e suficient să convingi top managementul o dată. Mai departe trebuie să le demonstrezi cum și de ce a meritat să îți ofere toate resursele de care ai avut nevoie. La Academia de Employer Branding vei învăța cum și când să îți măsori rezultatele, dar și cum să îți optimizezi strategia pe parcurs conform acestor măsurători.

 

5. Faci networking de calitate

În cadrul Academiei de Employer Branding vei face cunoștință cu membrii echipei Universum, cei mai cunoscuți experți în domeniu și trainerii tăi, și vei primi acces online la întreaga comunitate (de peste 1000 profesioniști) de absolvenți, care te vor ajuta cu răspunsuri pentru toate întrebările și curiozitățile tale despre brandingul de angajator, chiar și după ce finalizezi și tu cursurile. 

 

6. Înveți în ritmul tău (2-4 ore/săptămână)

Deoarece cursurile au loc online, cu ajutorul unei platforme complexe de e-learning și a unor webinare, ai toată flexibilitatea necesară pentru a absolvi academia fără să fie nevoie să îți neglijezi celelalte angajamente la job. 

 

7. Obții o acreditare de „Expert în Employer Branding” recunoscută internațional

Employer Branding Academy este singura instituție la nivel global care poate oferi aceste certificări. Din punctul de vedere al angajatorului tău sau al afacerii tale, această acreditare va fi extrem de valoroasă pe termen lung, dar ea este la fel de importantă pentru brandul tău personal deoarece te va ajuta să dezvolți profesional nu doar în țară, ci și în străinătate, în special dacă lucrezi pentru o multinațională care oferă oportunități de relocare. 

Motivele pentru care merită să te înscrii la Employer Branding Academy nu se termină însă aici. Poți descoperi mai multe informații și beneficii pe site-ul academiei, iar dacă vrei să te înscrii la ultima grupă a anului (care va începe cursurile pe 21 septembrie) te invităm să te înscrii direct pe site.

 

Înscrie-te la ultima grupă din 2021 a Employer Branding Academy!

Grăbește-te, cursurile încep pe 21 septembrie, iar locurile sunt limitate.

Înscrie-te la Employer Branding Academy

 

Categorii:
AgendaCursuri de formareEmployer Branding

Lucrează de 10 ani în Marketing & Advertising, orientându-se mai degrabă pe ceea ce poate face acest domeniu pentru Industria de Recrutare. După ce a finalizat un masterat în Antropologie la Central European University, a realizat că e fascinată de felul în care se creează adevărate comunități în interiorul companiilor. De aici a pornit pasiunea pentru People Management & Company Culture, o pasiune pe care a transformat-o în job în cadrul echipei eJobs România, devenind chiar Specialist acreditat în Brandingul de Angajator în 2019, după ce a absolvit Academia de Employer Branding al Universum Global.

Leave a Reply

*

*